reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja byłam u mojego nieprzyjemnego endokrynologa, przyszłam o 7.30, zaczął przyjmować o 8,15, byłam 4, a weszłam dopiero o 10:) i powiem wam o dziwo był miły hehe tsh troche mi się podniosło na 2,7 podniósł mi dawkę z 50 na 75 jak to stwierdził jest dobrze ale dążymy do ideału i żebym się tym wynikiem nie przejmowała bo jest na granicy normy a to co piszą w internecie kobiety jak on to nazwał ,, znawczynie po jednej ciąży” to są bzdury bo każdy przypadek jest inny on ciężarnych miał w swoim życiu bardzo dużo i to on jest specjalista od tego a nie internet ^^ chyba Ci lekarze maja dość pacjentek ,,internetu” hihihi mój gunekolog tez jest bardzo czuły na słowo ,, internet” ^^
I w sumie mają rację[emoji4] Każdy przypadek jest inny[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

reklama
Czas ruszyć dupę na w ta piękna pogodę ^^ mój piękny widok za okna, tak ładnie, a tak brzydko :D a co do tego widoku za okna, jeszcze dwa lata temu były tam baraki i bym sobie głowę dała uciąć ze tam max dwa bloki wejdą :), weszło 10 i dalej rosną ...
D924B172-6068-4252-8E4C-8A87560ACC5F.jpeg

Załączniki

• D924B172-6068-4252-8E4C-8A87560ACC5F.jpeg
    D924B172-6068-4252-8E4C-8A87560ACC5F.jpeg
    774,7 KB · Wyświetleń: 348
Ja byłam u mojego nieprzyjemnego endokrynologa, przyszłam o 7.30, zaczął przyjmować o 8,15, byłam 4, a weszłam dopiero o 10:) i powiem wam o dziwo był miły hehe tsh troche mi się podniosło na 2,7 podniósł mi dawkę z 50 na 75 jak to stwierdził jest dobrze ale dążymy do ideału i żebym się tym wynikiem nie przejmowała bo jest na granicy normy a to co piszą w internecie kobiety jak on to nazwał ,, znawczynie po jednej ciąży” to są bzdury bo każdy przypadek jest inny on ciężarnych miał w swoim życiu bardzo dużo i to on jest specjalista od tego a nie internet ^^ chyba Ci lekarze maja dość pacjentek ,,internetu” hihihi mój gunekolog tez jest bardzo czuły na słowo ,, internet” ^^
Ja się z tym nie zgadzam że internet to zło .. a dużo lekarzy tak myśli jeśli właśnie chodzi o nakręcanie się ciężarnych. Gdyby nie internet to nie wiem czy bym była w ciąży dalej .. kazali mi chodzić bo że poronienie a ja wyczytałam że istnieje takie coś jak krwiak i lepiej jednak leżeć. I internet pomimo tego że mnie nie badał miał rację i moze dlatego że nie latałam po schodach by poronić mój dzidziuś dzisiaj siedzi w brzuszku. Gdyby nie net to pewnie w ciąży bym nie była bo lekarze rozkładali ręce na mój brak owulacji a wystarczyło zrobić krzywa insulinowa.. zdiagnozował mnie znów internet :D
Ale zgodzę się z tym że każdy przypadek jest inny :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się z tym nie zgadzam że internet to zło .. a dużo lekarzy tak myśli jeśli właśnie chodzi o nakręcanie się ciężarnych. Gdyby nie internet to nie wiem czy bym była w ciąży dalej .. kazali mi chodzić bo że poronienie a ja wyczytałam że istnieje takie coś jak krwiak i lepiej jednak leżeć. I internet pomimo tego że mnie nie badał miał rację i moze dlatego że nie latałam po schodach by poronić mój dzidziuś dzisiaj siedzi w brzuszku. Gdyby nie net to pewnie w ciąży bym nie była bo lekarze rozkładali ręce na mój brak owulacji a wystarczyło zrobić krzywa insulinowa.. zdiagnozował mnie znów internet :D
Ale zgodzę się z tym że każdy przypadek jest inny :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardziej im pewnie chodzi o sianie paniki i niepotrzebne wmawianie sobie pewnych rzeczy, bo faktycznie nieraz zgłupieć można :) jakby się wczytać to mamy obiady każdej możliwej choroby :D

reklama
Do góry