reklama
Luiza.
Fanka BB :)
Wiecie co? Jak się okaże, że u mnie w drodze jest chociaż jedna wnusia, to moja mama tak będzie wchodziła do sklepu i wychodziła z naręczem rzeczy Te ciuszki z pepco śliczne i niedrogo.
A co do wielkości bobasa, pamiętam jak urodziłam Kubę, miałam dla niego mnóstwo ubranek po moim bracie (1.5 roku starszy od syna mojego). Noworodkowe miały rozmiar od 54 do 56... spora część była na syna za mała bo urodził się 58cm długi i wżył kloc 4460g także z najmniejszymi ubrankami warto poczekać na sam praktycznie koniec i po badaniu usg celować w rozmiar.
A co do wielkości bobasa, pamiętam jak urodziłam Kubę, miałam dla niego mnóstwo ubranek po moim bracie (1.5 roku starszy od syna mojego). Noworodkowe miały rozmiar od 54 do 56... spora część była na syna za mała bo urodził się 58cm długi i wżył kloc 4460g także z najmniejszymi ubrankami warto poczekać na sam praktycznie koniec i po badaniu usg celować w rozmiar.
Anulaa88
Co macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]U mnie synek miał 52 cm i 3340 wiec trochę w 56 pochodził 1,5- 2 msc ale ciężko powiedzieć jakie dziecko się urodzi a wiadomo jak to wychodzi z wagą z usg. To lepiej mieć więcej 62 niż 56 .
Ja dla synka do szpitala wzięłam ubranka na 56 zasikal body, nie zdążyłam czystych dobrze założyć przez głowę a już kolejne to samo bo był chwile bez pampersa ,już myślałam że ubranek mi nie starczy w szpitalu, teraz wezmę ze 2 szt więcej ubranka są małe także dużo miejsca w torbie nie zajmą. Na lato to do szpitala body skarpetki ewentualnie jakieś półśpioszki czy leginsiki i tyle :-)
Zamieściłam je w zdjęciach jako moja nowa zdobycz leginsikiiCo macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]
oliwiapatrycja
Leginsy takie spodenki bardziej przylegające jak zwykle spodenki dresowe :-)Co macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]
Anulaa88
oliwiapatrycja
Czasem tak bywa ;-)
reklama
GorzkaPomarańcza
Pewnie jakosc podobna do tych w galerii tylko cena sie roznia [emoji14]A! I w ogóle mogę polecic Wam piękne body z aliexpress, bardzo dobre gatunkowo, z mega mieciutkiej bawelny, w dobrych cenach. Jak ktos cos, to walcie smialo
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom