Dziekuje za odpowiedzWiec mozesz pozostac na wychowawczym i nic nikou nie mowic, ale masz uowe i w dniu porodu bedziesz zatrudniona w danej firmie wiec macierzynki sie nalezy.
reklama
monika121326
Fanka BB :)
Hej dziewczyny powiem Wam że ja mam ostatnio strasznie kiepskie dni.. Boli mnie brzuch tak miesiączkowo.. Nie mam na nic siły, źle się czuję..
A najgorsze to są plecy, tak mi dają w kość tak bolą, nie mogę siedzieć długo, zginąć sir bo potem umieram przez cały dzień ech...
Mój pierwszy kryzys w ciąży..
A najgorsze to są plecy, tak mi dają w kość tak bolą, nie mogę siedzieć długo, zginąć sir bo potem umieram przez cały dzień ech...
Mój pierwszy kryzys w ciąży..
anulka1991
Ja juz po wizycie i jestem bardzo spokojna bo po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się że moja dzidzia jest zdrowa ma juz 7 cm wyniki pappa bardzo dobre nie umiem dodac zdjecia wiec nie pokaze tez prawdopodobnie chlopczyk choc jeszcze to nie na 100% pewne tak mi sie Chcialo smiac na usg jak lekarz badał serduszko juz zaczal badac a tu kruszynek tak sie poruszyl ze lekarz musial od nowa wszystko sprawdzac hehe
Boże ja opitoliłam cała bułkę i frytki zakręcone [emoji33][emoji33] i teraz z przejedzenia mnie mdli [emoji33][emoji33]KatiNails, też miałam dzisiaj w planie być wyrodna mama i zabrać coreczke do McDonald's ale jak o nim pomyślę to mam gęsią skórkę i mnie mdli [emoji4]
Oliwiapartycja synuś zadowolony to najważniejsze a torcik na pewno był pyszny [emoji6]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
monika121326
Ja juz po wizycie i jestem bardzo spokojna bo po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się że moja dzidzia jest zdrowa ma juz 7 cm wyniki pappa bardzo dobre nie umiem dodac zdjecia wiec nie pokaze tez prawdopodobnie chlopczyk choc jeszcze to nie na 100% pewne tak mi sie Chcialo smiac na usg jak lekarz badał serduszko juz zaczal badac a tu kruszynek tak sie poruszyl ze lekarz musial od nowa wszystko sprawdzac hehe
Super gratulacje jak i Ciebie to tyg wygląda w którym jesteś?
karorek
Super! Ja juz zaczynam sie stresowac :/ chlopczyki chyba szybciej sie ujawniaja!Ja juz po wizycie i jestem bardzo spokojna bo po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się że moja dzidzia jest zdrowa ma juz 7 cm wyniki pappa bardzo dobre nie umiem dodac zdjecia wiec nie pokaze tez prawdopodobnie chlopczyk choc jeszcze to nie na 100% pewne tak mi sie Chcialo smiac na usg jak lekarz badał serduszko juz zaczal badac a tu kruszynek tak sie poruszyl ze lekarz musial od nowa wszystko sprawdzac hehe
Colorado1989
Dominacja chłopców się szykuje [emoji1] u znajomych w koło 75% chłopców, chyba wojna idzie [emoji16]
anulka1991
ale na pewno smakowało a wiedziałaś na co masz ochotę? ja to bym kanapkę drwala zjadła mniamBoże ja opitoliłam cała bułkę i frytki zakręcone [emoji33][emoji33] i teraz z przejedzenia mnie mdli [emoji33][emoji33]
anulka1991
A ja już jestem w 13t2d tak że czas szybko leci a za tydzień kolejna wizyta bo mi się kończy l4Super gratulacje jak i Ciebie to tyg wygląda w którym jesteś?
reklama
monika121326
Hehe namowilyscie mnie na Maka ;P już zapowiedziałam swojemu że wieczorem jedziemy, bo nie wytrzymam