reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny powiem Wam że ja mam ostatnio strasznie kiepskie dni.. Boli mnie brzuch tak miesiączkowo.. Nie mam na nic siły, źle się czuję..
A najgorsze to są plecy, tak mi dają w kość tak bolą, nie mogę siedzieć długo, zginąć sir bo potem umieram przez cały dzień ech...
Mój pierwszy kryzys w ciąży..

Ja juz po wizycie i jestem bardzo spokojna bo po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się że moja dzidzia jest zdrowa ma juz 7 cm wyniki pappa bardzo dobre nie umiem dodac zdjecia wiec nie pokaze :( tez prawdopodobnie chlopczyk choc jeszcze to nie na 100% pewne :) tak mi sie Chcialo smiac na usg jak lekarz badał serduszko juz zaczal badac a tu kruszynek tak sie poruszyl ze lekarz musial od nowa wszystko sprawdzac hehe ;)

KatiNails, też miałam dzisiaj w planie być wyrodna mama i zabrać coreczke do McDonald's ale jak o nim pomyślę to mam gęsią skórkę i mnie mdli [emoji4]

Oliwiapartycja synuś zadowolony to najważniejsze a torcik na pewno był pyszny [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże ja opitoliłam cała bułkę i frytki zakręcone [emoji33][emoji33] i teraz z przejedzenia mnie mdli [emoji33][emoji33]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja juz po wizycie i jestem bardzo spokojna bo po dzisiejszej wizycie dowiedziałam się że moja dzidzia jest zdrowa ma juz 7 cm wyniki pappa bardzo dobre nie umiem dodac zdjecia wiec nie pokaze :( tez prawdopodobnie chlopczyk choc jeszcze to nie na 100% pewne :) tak mi sie Chcialo smiac na usg jak lekarz badał serduszko juz zaczal badac a tu kruszynek tak sie poruszyl ze lekarz musial od nowa wszystko sprawdzac hehe ;)

Super gratulacje ;) jak i Ciebie to tyg wygląda w którym jesteś? ;)

Super! Ja juz zaczynam sie stresowac :/ chlopczyki chyba szybciej sie ujawniaja!

reklama
Do góry