czarna_jagoda
Fanka BB :)
Kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji5]A jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji5]A jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
NowaNatka, gratulacje zdrowego synusia [emoji6] Dzisiaj z rana była dyskusja, że nie możliwe jest tak wcześnie poznać płeć a jednak można [emoji6][emoji4]Myślałam, że to tylko ja jestem takim skrajnym przypadkiem [emoji23][emoji6][emoji4] To plamienie to na pewno przez wczorajsze usg - mialas transwaginalne czy przez powłokę brzuszną?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już mam spory brzuszek , moja druga ciąża. Zaczynam się rozglądać za spodniami ciazowymi, bo już z rozmiaru S przeszłam na M przez ten brzuszek odstajacyA jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
U mnie już coś widać jak podciagne bluzkę.W ciuchach jeszcze nie bardzo- chyba ze jakaś przylegająca bluzka i jestem po obiedzie [emoji23]A jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
Ja polegiwałam ponieważ miałam plamienia ale nie cały czas bo mam jeszcze 4 latkę w domu a mąż od rana do nocy w pracy, więc musiałam wszystko ogarnąć ale po tygodniu takiego polegiwania przeszło i tylko mam się oszczędzać...
Moja druga ale brzuszek sieA jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
MojA jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza
Mam nadzieje ze wszystkie urodzimy szczesliwie zdrowe dzieciaczkiKciuki żeby wszystko było dobrze [emoji5]
Ja tez juz sie w niektore spodnie niestety nie mieszcze ale to oznaka ze dzidzius rosnieBadanie transwaginalnie miałam , przez to Że mówiłam lekarzowi ze raz zdażyło mi się mieć śluz podbarwiony na brązowo ,zbadał dokładnie mnie i twierdzi ze nic nie ma niepokojącego. Teraz na szczęście przeszło ,widocznie było to spowodowane badaniem .
Ja już mam spory brzuszek , moja druga ciąża. Zaczynam się rozglądać za spodniami ciazowymi, bo już z rozmiaru S przeszłam na M przez ten brzuszek odstajacy
A jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza