reklama
P
pralinka92
Gość
Ja mam urodziny 10.08 a termin gdzie na 23.08 może też dam rade chociaż pierwsza córkę urodziłam równiutko tydzień przed terminem
cabanianka
Aktywna w BB
Takie wiatry wieją że ja w Krakowie też dzisiaj ogórkową wcinałamColorado ty z okolic Katowic tak jak ja. Termin mamy taki sam...więc i może smaki hahaha dlatego ogórkowa tak smakowała
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
cabanianka
Aktywna w BB
Magnez +Wit b6Mi oko prawe skacze tez chyba cos potrzebuje
zanka200389
Fanka BB :)
Ja tez musze leżeć. Ciąża zagrożona zobaczymy co powie gin 31 na wizycie. Mam nadzieje ze będzie ok; bo jednego aniołka w niebie mam.
Augusta89
Będzie dobrze, mocno trzymam kciuki! Ja mam zaplanowaną wizytę na 26, ale mam zamiar pójść jeszcze w między czasie na badanie kontrolne.Ja tez musze leżeć. Ciąża zagrożona zobaczymy co powie gin 31 na wizycie. Mam nadzieje ze będzie ok; bo jednego aniołka w niebie mam.
anulka1991
Ale ciąża się nie przesuwa. Akceptowalny termin porodu to do 3 tygodni przed i 1 tygodnia po terminie wyznaczonym. Przynajmniej tak mi lekarz mówił. Na kiedy masz termin?
Ja mam termin na 21.08 to akceptowalnie mogę zmieścić się na całej rozpiętości sierpnia [emoji6]
Ja mam na 1 sierpnia tak ze ledwo ledwo sie zmiescilam w sierpniowkach ale zawsze chcialam urodzic w kwietniu zeby mozna bylo z maluszkiem na spacery chodzic ale niestety sie nie udalo
anulka1991
To moze bedziesz miala prezent na urodzinyJa mam urodziny 10.08 a termin gdzie na 23.08 może też dam rade chociaż pierwsza córkę urodziłam równiutko tydzień przed terminem
reklama
anulka1991
A jak tam Wasze brzuszki? Moj juz pomalu widoczny mimo że to moja pierwsza ciaza