reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

chyba mi zapachy zaczynają przeszkadzać... Dziś w metrze myślałam że rzygnę bo ktoś się mocno wyperfumował. I nie był do odstręczający zapach tylko po prostu za mocno go czułam. Potem w autobusie to samo :/ Jak u Was z tym zagadnieniem?
Mi już przeszkadzają od dawna najgorzej jak sąsiedzi gotują rosół, wcześniej go uwielbialam, teraz jak poczuje to wszystko mi podchodzi do góry:o
Wiecie ze już schudłam 4 kg ?? Cieszę się bo mam ogromną nadwage i za nic nie mogłam schudnąć. Nie dziwię się bo na słodycze nie mogę patrzeć i jem tylko niektóre rzeczy :p

reklama
Oj ja nawet sama się nie perfumuję,taki mam węch że ciężko żyć:p Waga na szczęście stoi,zobaczymy co we wtorek za tydzień będzie na wizycie.Trochę się boję bo apetyt mi wraca.......
Co do atopii zmagam się od dzieciństwa,teraz jest osłabiony regres,tylko dłonie swędzą ale daję radę z naszymi emolientami. Syn atopik po mnie,niestety.używamy na zmianę mediderm,maści robionych i xemose(krem do skory bardzo suchej i olejek do kąpieli) do tego syn ma fenistil w kroplach na swędzenie i hitaxe dużo tego.Alergie to plaga w tych czasach,dlatego jedyne co to się modlę żeby nasze trzecie się we mnie nie wdało jak córka,super ma skórę nic jej nie uczula.:biggrin2:

No to mam za sobą pierwsze wymioty w tej ciąży.. więc objawy identyczne jak w poprzedniej ciąży. Pewnie znów będzie chłopak [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No to mam za sobą pierwsze wymioty w tej ciąży.. więc objawy identyczne jak w poprzedniej ciąży. Pewnie znów będzie chłopak [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Współczuję,ale nie bądz taka pewna chłopca różnie bywa.Ja z córką miałam taką ciążę jak twoja.Z synem było super pod koniec dał czadu jak mnie okładał po żebrach i żołądku;):tak:

Współczuję,ale nie bądz taka pewna chłopca różnie bywa.Ja z córką miałam taką ciążę jak twoja.Z synem było super pod koniec dał czadu jak mnie okładał po żebrach i żołądku;):tak:
Większą możliwość na chłopca bo stosunek w sama owulację ;) a to że wymioty to nie objaw płci to wiem [emoji23] śmieje się [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Większą możliwość na chłopca bo stosunek w sama owulację ;) a to że wymioty to nie objaw płci to wiem [emoji23] śmieje się [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
haha a to fakt że twoja ciąża jest jedną z najbardziej pewnych i zaplanowanych:p cóż myślę marzec kwiecień będzie już się wyjaśniać kto u kogo w brzuszku mieszka na 99 %.

reklama
Do góry