reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej kochane :) ja czekam na @ mam mieć za tydzień. Chcieliśmy trzecie ale za rok. Mąż kierowca, wrócił z trasy A ja zaspana zapomniałam że mam dni płodne. Mąż się cieszy bo bardzo chce dużą rodzinę. Nasza dwójka jest poczęta w listopadzie! Każde w 10 dniu po @. I teraz to samo. Z jednej strony sie cieszę z drugiej nie wiem. Moja rodzina złapie się za głowę (nie są zwolennikami dużej rodziny). Dodajcie trochę otuchy?! A kiedy myślicie żebym próbowała test zrobić?

reklama
Hej kochane :) ja czekam na @ mam mieć za tydzień. Chcieliśmy trzecie ale za rok. Mąż kierowca, wrócił z trasy A ja zaspana zapomniałam że mam dni płodne. Mąż się cieszy bo bardzo chce dużą rodzinę. Nasza dwójka jest poczęta w listopadzie! Każde w 10 dniu po @. I teraz to samo. Z jednej strony sie cieszę z drugiej nie wiem. Moja rodzina złapie się za głowę (nie są zwolennikami dużej rodziny). Dodajcie trochę otuchy?! A kiedy myślicie żebym próbowała test zrobić?
Hej, ja mam już trójkę dzieci, same dziewczyny, a teraz jestem w ciąży z czwartym. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze[emoji6] ciesz się kochana, duże rodziny są świetne. Sama jestem jedynaczką więc zawsze chciałam mieć dużo dzieci. A rodziną się nie martw przyzwyczają się [emoji3] u mnie nikt jeszcze nie wie czekam jak się wszystko potoczy (oby jak najlepiej). Szczerze Ci powiem że sama mam pewne obawy jak to przyjmą, ale to moje życie i moje decyzje. Wszystko jakoś się ułoży. Trzymam kciuki za testowanie [emoji106]

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja mam już trójkę dzieci, same dziewczyny, a teraz jestem w ciąży z czwartym. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze[emoji6] ciesz się kochana, duże rodziny są świetne. Sama jestem jedynaczką więc zawsze chciałam mieć dużo dzieci. A rodziną się nie martw przyzwyczają się [emoji3] u mnie nikt jeszcze nie wie czekam jak się wszystko potoczy (oby jak najlepiej). Szczerze Ci powiem że sama mam pewne obawy jak to przyjmą, ale to moje życie i moje decyzje. Wszystko jakoś się ułoży. Trzymam kciuki za testowanie [emoji106]

O matko to aż mi wstyd że ja tragedie robię z trzeciej ciąży:oops: u nas rodzina nie wie...powiemy pewnie dopiero po wizycie u gina,w sumie jestem nastawiona na negatywne ich podejście....nasi najbliżsi przyjaciele już wiedzą.Takie dziwne relacje ...

U nas też bliscy znajomi wiedzą, a najbliższa rodzina jeszcze nie... to moja 6ta ciaza wiec pewni postukają się w glowe(mam tylko 2 synów)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to kolejne pytanie do bardziej doświadczonych:) na jakie wyniki dostałyście skierowanie na wizycie założenia karty ciąży? Bo u mnie wygląda to dziwnie i nie wiem czy mam się martwić czy tak jest normalnie. Mam serduszko, na początku P.Dr powiedziała że zarodek jest mały, później że wszystko okej. Mam problemy z sercem(co za tym idzie z wynikami krwi) i choruje na Hashimoto. A skierowanie jakie dostałam to Test PAPP. Zero morfologi, grupy krwi czy badań na inne choroby. Czy to normalne?

Witam mama 2 dziewczynek I teraz 3 ciaza ( wpadka) Maz jeszcze nic nie wiem. On nie chcial juz wiecej dzieci :( Ale sie stresuje .Jestesmy w polowie 30 ,mieszkanu za granica na wynajmowamym mieszkaniu. Boje sie mu powiedziec I jego reakcji. Nikt nie wiem tylko wy dziewczyny musialam podzielic sie z kims. przerazona

Właśnie odebrałam wyniki bety, ze środy 1056 a dzisiaj 1820. Lekarz mi mówił że jak będzie koło 2000 to będzie ok, nadal jestem przerażona z kalkulatora wychodzi ze jest ok, sama nie wiem co myśleć. Zamiast się uspokoić to nadal się boję

Witam was cieplutko wszystkie :)
Gratuluje ciąży i życzę zdrowych i spokojnych 9 miesiecy :)
Mam na imię Sylwia i chciała bym do was dołączyć :)
Ostatnia miesiączkę miałam 4 listopada zrobiłam betę wczoraj i wynosiła 74,2
To nasz trzeci miesiąc starań test robiłam we wtorek i wyszedł negatywny a beta w czwartek całkiem chyba ok ?
Bardzo się martwię czy to nie za mało i czy wszystko będzie w porządku bo tydzień temu byłam u dentysty i miałam prześwietlany ząb- bolał mnie strasznie więc nie było wyjścia a wtedy jeszcze nie myslalam że się uda,myślałam tylko o tym żeby przestał mnie bolec ten ząb:(
Pluje sobie teraz w twarz z tego powodu i po nocach nie mogę spać....

Właśnie odebrałam wyniki bety, ze środy 1056 a dzisiaj 1820. Lekarz mi mówił że jak będzie koło 2000 to będzie ok, nadal jestem przerażona z kalkulatora wychodzi ze jest ok, sama nie wiem co myśleć. Zamiast się uspokoić to nadal się boję

Spokojnie,przecież jest koło 2000.Kiedy masz wizytę?

reklama
Witam was cieplutko wszystkie :)
Gratuluje ciąży i życzę zdrowych i spokojnych 9 miesiecy :)
Mam na imię Sylwia i chciała bym do was dołączyć :)
Ostatnia miesiączkę miałam 4 listopada zrobiłam betę wczoraj i wynosiła 74,2
To nasz trzeci miesiąc starań test robiłam we wtorek i wyszedł negatywny a beta w czwartek całkiem chyba ok ?
Bardzo się martwię czy to nie za mało i czy wszystko będzie w porządku bo tydzień temu byłam u dentysty i miałam prześwietlany ząb- bolał mnie strasznie więc nie było wyjścia a wtedy jeszcze nie myslalam że się uda,myślałam tylko o tym żeby przestał mnie bolec ten ząb:(
Pluje sobie teraz w twarz z tego powodu i po nocach nie mogę spać....

Hej :)
A kiedy powinnaś mieć okres? Ja tez nie mam wysokiej bety, ważny przyrost, dla uspokojenia możesz zrobić powtórnie żeby zobaczyć jak przyrasta :) trzymam kciuki :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry