reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mój powiedział że jak jutro będzie ponad 2000 to będzie ok a jak mniej to niestety.....

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno się podwoi. Ja strasznie się martwie tym wszystkim, a to dlatego po ostatniej stracie.. I bardzo długo się staraliśmy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

My już mamy trójkę dzieci, najmłodsza ma 10 lat, ja 40 skończyłam dwa tygodnie temu. Więc tak naprawdę to chyba moja ostatnia szansa na maluszka. O tę ciąże się jakoś specjalnie nie staraliśmy, jak to mówią mała wpadka [emoji6]ale skoro już się stało to nie wyobrażam sobie jej straty

My już mamy trójkę dzieci, najmłodsza ma 10 lat, ja 40 skończyłam dwa tygodnie temu. Więc tak naprawdę to chyba moja ostatnia szansa na maluszka. O tę ciąże się jakoś specjalnie nie staraliśmy, jak to mówią mała wpadka [emoji6]ale skoro już się stało to nie wyobrażam sobie jej straty

O to fajnie będziecie mieli takiego maluszka w domku jak już dzieci pójdą na studia itp. :) ja 18 listopada skończyłam 28 lat

Hej mamuśki :) Byłam dziś u gina, u mnie 5tc + 2 dni także bardzo wczesnie, jest już pęcherzyk, prawidłowo umieszczony. Lekarz powiedział ze wszystko jak ma być, za 2 tygodnie powiedział ze mam przyjść posłuchac serduszka :) Także mam zamiar sie nie martwić. Przypomniało mi się dlaczego tak lubię tego lekarza, zawsze tak mówi optymistycznie i mnie uspokaja. A nie jak inni, ze jeszcze nie wiadomo, czy się rozwinie i żeby nie sie nie przywiązywać czy coś. Dobrze że mam takiego lekarza. Mam nawet fotencję pierwszą małej kropy :D

Załączniki

• 24992649_1687598851301773_1651860020_o.jpg
    24992649_1687598851301773_1651860020_o.jpg
    110,8 KB · Wyświetleń: 122
Dziewczynki! Dla uspokojenia zrobiłam dzisiaj betę. Wtorkowy wynik 182.800 dzisiejszy wynik 336.900, nie jest duży ale jest przyrost [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ nie wiecie nawet jaki kamień spadł mi z serca [emoji173]️

Wy, które macie już wizyty za sobą i wszystko jest dobrze gratuluje :) oby codziennie więcej nas przybywało [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej mamuśki :) Byłam dziś u gina, u mnie 5tc + 2 dni także bardzo wczesnie, jest już pęcherzyk, prawidłowo umieszczony. Lekarz powiedział ze wszystko jak ma być, za 2 tygodnie powiedział ze mam przyjść posłuchac serduszka :) Także mam zamiar sie nie martwić. Przypomniało mi się dlaczego tak lubię tego lekarza, zawsze tak mówi optymistycznie i mnie uspokaja. A nie jak inni, ze jeszcze nie wiadomo, czy się rozwinie i żeby nie sie nie przywiązywać czy coś. Dobrze że mam takiego lekarza. Mam nawet fotencję pierwszą małej kropy :D
Super.Cały dzień o Tobie myślałam i miałam nadzieję,że coś się dowiesz.

Dziewczynki! Dla uspokojenia zrobiłam dzisiaj betę. Wtorkowy wynik 182.800 dzisiejszy wynik 336.900, nie jest duży ale jest przyrost [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ nie wiecie nawet jaki kamień spadł mi z serca [emoji173]️

Wy, które macie już wizyty za sobą i wszystko jest dobrze gratuluje :) oby codziennie więcej nas przybywało [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jednak zrobiłaś.Bardzo się cieszę,że się uspokoiłaś,a kiedy idziesz do lekarza?

reklama
Super gratuluję i teraz duzo odpoczywajcie :)

Do góry