reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tylko, że ja właśnie zwykły pas zsuwam tak nisko jak na tym zdjęciu po prawej z adapterem :)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
To niestety też nie jest bezpieczne bo w czasie ewentualnego zderzenia nie utrzymasz pasa ręką. Siły są tak duże że to jest nie do zrobienia. Oczywiscie nie mówię o puknieciu w korku ;)

Kobietki, musze posprzątać w domu, iść na zakupy i tak mi się nie chce! Dziś pierwszy dzień wiosny, a u mnie śnieg... No wtf? I w ogóle mam jakiegoś dola ostatnio. Brak mi weny do robienia czegokolwiek i do życia tym bardziej. Siedzę w tej chacie jak głupia i nawet nic sensownego nie robię :/
Gdzie jest słońce i wiosna? [emoji22]

20 sierpnia 2018

zanka200389 wszystkiego najlepszego :)

No ja Kubę urodziłam dwa miesiące przed 20 urodzinami, także nie dość że byłam młoda to jeszcze zielona jak wiosenna trawa, jeśli chodzi o dziecko. Jasio jak miałam prawie 31, no a teraz prawie 36 na karku będzie i dziewczyny przyjdą na świat. Nie ma co się wiekiem łamać, jesteśmy jeszcze piękne i młode. Moja mama urodziła mojego brata jak miała lat 42...

zanka200389 wszystkiego najlepszego :)

No ja Kubę urodziłam dwa miesiące przed 20 urodzinami, także nie dość że byłam młoda to jeszcze zielona jak wiosenna trawa, jeśli chodzi o dziecko. Jasio jak miałam prawie 31, no a teraz prawie 36 na karku będzie i dziewczyny przyjdą na świat. Nie ma co się wiekiem łamać, jesteśmy jeszcze piękne i młode. Moja mama urodziła mojego brata jak miała lat 42...
Normalnie Cię kocham za ten Wpis :biggrin2:

reklama
Do góry