reklama
To niestety też nie jest bezpieczne bo w czasie ewentualnego zderzenia nie utrzymasz pasa ręką. Siły są tak duże że to jest nie do zrobienia. Oczywiscie nie mówię o puknieciu w korkuTylko, że ja właśnie zwykły pas zsuwam tak nisko jak na tym zdjęciu po prawej z adapterem
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
.rudzielec
Fanka BB :)
Kobietki, musze posprzątać w domu, iść na zakupy i tak mi się nie chce! Dziś pierwszy dzień wiosny, a u mnie śnieg... No wtf? I w ogóle mam jakiegoś dola ostatnio. Brak mi weny do robienia czegokolwiek i do życia tym bardziej. Siedzę w tej chacie jak głupia i nawet nic sensownego nie robię :/
Gdzie jest słońce i wiosna? [emoji22]
20 sierpnia 2018
Gdzie jest słońce i wiosna? [emoji22]
20 sierpnia 2018
Luiza.
zanka200389 wszystkiego najlepszego
No ja Kubę urodziłam dwa miesiące przed 20 urodzinami, także nie dość że byłam młoda to jeszcze zielona jak wiosenna trawa, jeśli chodzi o dziecko. Jasio jak miałam prawie 31, no a teraz prawie 36 na karku będzie i dziewczyny przyjdą na świat. Nie ma co się wiekiem łamać, jesteśmy jeszcze piękne i młode. Moja mama urodziła mojego brata jak miała lat 42...
No ja Kubę urodziłam dwa miesiące przed 20 urodzinami, także nie dość że byłam młoda to jeszcze zielona jak wiosenna trawa, jeśli chodzi o dziecko. Jasio jak miałam prawie 31, no a teraz prawie 36 na karku będzie i dziewczyny przyjdą na świat. Nie ma co się wiekiem łamać, jesteśmy jeszcze piękne i młode. Moja mama urodziła mojego brata jak miała lat 42...
Gienio
Normalnie Cię kocham za ten Wpiszanka200389 wszystkiego najlepszego
zanka200389
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też czujecie ruchy po "całym brzuchu " czuje na samym dole po bokach i nawet przy pepku. Maluszek może aż tak fikac ?
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Różyczka91
Aktywna w BB
Dzień dobry u mnie dzisiaj naprawdę dobry bo w końcu się doczekałam i czuje ruchy maluszka!!!
Gienio
Właśnie, ja też czuję od niecałego tygodnia ruchy i tylko wieczorami,jak już po całym dniu usiądę na spokojnie przed TVDzień dobry u mnie dzisiaj naprawdę dobry bo w końcu się doczekałam i czuje ruchy maluszka!!!
reklama
Fiorna
@zanka200389 Sto latek
Witajcie, ja właśnie pozmywałam po śniadanku....a były dziś omleciki z dżemem o smaku kiwi z agrestem
Witajcie, ja właśnie pozmywałam po śniadanku....a były dziś omleciki z dżemem o smaku kiwi z agrestem