reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I ciuszki i kokon super [emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji4][emoji4][emoji4]
Także w tym miesiącu już poszalałam. A kokon najtańszy na Allegro z tych wszystkich co są, bo wymiary największe tzn wewnętrzny wymiar to 70cm na 30 cm. Cena 70 zł już wliczając wysyłkę.
Teraz tylko mam nadzieje, że jak pójdziemy po 20 marca na połówkowe to, że nadal w moim brzuszku mieszka kobitka [emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Przepraszam, zgubiłam się, wiem, że kilka osób pisało o Katowicach ale zapomniałam kto [emoji23]

p19u43r85mf3dc6h.png
Haha zdarza się[emoji16] ale na poważnie to odradzam Mysłowice[emoji852] Teraz leżę, ale zawsze powtarzam mężowi, żeby tfu tfu jakby cokolwiek znowu się źle działo to zawiózł mnie gdziekolwiek do szpitala, ale nie do Mysłowic. Mimo, że mieszkam od mysłowickiej "jedynki" max. 5 minut.

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji4][emoji4][emoji4]
Także w tym miesiącu już poszalałam. A kokon najtańszy na Allegro z tych wszystkich co są, bo wymiary największe tzn wewnętrzny wymiar to 70cm na 30 cm. Cena 70 zł już wliczając wysyłkę.
Teraz tylko mam nadzieje, że jak pójdziemy po 20 marca na połówkowe to, że nadal w moim brzuszku mieszka kobitka [emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png
No ja właśnie czekam z niecierpliwością, żeby się upewnić co do płci[emoji23] 27.03 mam nadzieję że już będzie wiadomo[emoji4] Też mam kokon na oku[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

@miloscwczasachpopkultury Bardzo ladne te ciuszki, ktore udalo Ci sie wylicytowac :happy:

Dziękuje dziewczyny za opinie [emoji85][emoji5]
Ja tez jestem zadowolona, bo gdyby nie ta wysyłka za 20 zł to za 43 sztuki wychodzi łącznie 65 zł, wiec naprawdę okazja i to jeszcze moja pierwsza licytacja w życiu na Allegro, a te ciuszki jak tylko zobaczyłam to od razu wpadły mi w oko. Nigdy tyle nie kupiłam przez Internet co teraz w czasie ciąży [emoji28] 

Jak już przyjdą te wszystkie ciuszki, kokon które zamówiłam to muszę zobaczyć co ja już mam nakupowane i zajrzeć na temat pt „wyprawka”, bo teraz trzeba z głową kupowac następne rzeczy, a jak tej listy nie zrobię to się zapędzę i będzie bajzel w mieszkaniu do czasu kiedy w połowie maja będzie pokoik [emoji85]

oar8flw1mdp5ujvp.png

No ja właśnie czekam z niecierpliwością, żeby się upewnić co do płci[emoji23] 27.03 mam nadzieję że już będzie wiadomo[emoji4] Też mam kokon na oku[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

Ja w 16 tygodniu prywatnie u lekarza dowiedziałam się, że dziewuszka. Później w 17 tygodniu 4 dniu na NFZ poszłam tez na usg i tam na tym słabszym sprzęcie lekarz tez powiedział, że to będzie kobitka i pokazywał mi jakieś 3 kreski, które o tym świadczą, ale szczerze to ja w ogóle tam nic bym nie odróżniła
Więc za ponad tydzień upewnimy się czy to prawda i idę prywatnie, wiec tez zrobimy zdjęcia z usg takie 3D
Będzie pamiątka [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png

@miloscwczasachpopkultury śliczne te ciuszki, które wylicytowałaś ;) ja już się nie mogę doczekać, kto kryje się u mnie w brzuszku :D ostatnio w pepco była wyprzedaż i np taki ciepły pajacyk na jesień/zimę z 30 zł był przeceniony na 7.50 zł :D więc aż żal byłoby go nie wziąć :D do tego 3 pary bodów kupiłam, oczywiście takich neutralnych :D

Dziękuje [emoji5][emoji5]
O to super promocja i okazja [emoji56] dokładnie tak. A na pewno się przyda dlatego nie ma co się zastanawiać. To tak szybko zleci do końca tych naszych ciąż, ze nawet nie zdążymy zauważyć. Wiec lepiej się powoli zaopatrzyć [emoji1]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Dziękuje [emoji5][emoji5]
O to super promocja i okazja [emoji56] dokładnie tak. A na pewno się przyda dlatego nie ma co się zastanawiać. To tak szybko zleci do końca tych naszych ciąż, ze nawet nie zdążymy zauważyć. Wiec lepiej się powoli zaopatrzyć [emoji1]

oar8flw1mdp5ujvp.png
No dokładnie :D ja jak się dowiem jaka płeć to bede powoli zamawiać to co jest potrzebne :D

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha zdarza się[emoji16] ale na poważnie to odradzam Mysłowice[emoji852] Teraz leżę, ale zawsze powtarzam mężowi, żeby tfu tfu jakby cokolwiek znowu się źle działo to zawiózł mnie gdziekolwiek do szpitala, ale nie do Mysłowic. Mimo, że mieszkam od mysłowickiej "jedynki" max. 5 minut.

16uds65gf2i39h6o.png
A w Mysłowicach jest jeden szpital tak? Na pewno mówimy o tym samym? :D

p19u43r85mf3dc6h.png

Do góry