reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny w jaki sposób sobie radzicie z zatkanym nosem? Ja od 3 dni prawie cały czas mam zatkany nos i czuje się jak ufo :eek::eek::eek: troche mi pomaga sól morska i zastanawiam się czy jakieś przeziębienie mnie dopadło czy to ten nieżyt nosa spowodowany hormonami w ciąży...
Ja tylko używam soli...ewentualnie kupuję Marimer, spray, ale to też roztwór soli.
Ja nauczyłam się, że mam cały czas katar, ale to z powodu ale skazy.

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Dziewczyny powiedźcie mi proszę jak to jest z malowaniem ścian w ciąży ? U nas już długo trwa remont i przyszło do malowania ścian farba do kuchni i łazienek. Oczywiście wyprowadziłam się do teściowej na ten czas . Wczoraj było malowane ostatni raz i się zastanawiamy czy mogę już dziś wrócić do domu ? Już podobno nie śmierdzi ale i tak mam pewne opory żeby nie zaszkodzić :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedźcie mi proszę jak to jest z malowaniem ścian w ciąży ? U nas już długo trwa remont i przyszło do malowania ścian farba do kuchni i łazienek. Oczywiście wyprowadziłam się do teściowej na ten czas . Wczoraj było malowane ostatni raz i się zastanawiamy czy mogę już dziś wrócić do domu ? Już podobno nie śmierdzi ale i tak mam pewne opory żeby nie zaszkodzić :)

Może Ty to bedziesz czula? Musisz sprawdzic. Moj facet mowi, ze mam teraz węch jak pies myśliwski :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Może Ty to bedziesz czula? Musisz sprawdzic. Moj facet mowi, ze mam teraz węch jak pies myśliwski :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdaje sobie sprawę że jak będę czuła to nie będę spać u siebie w mieszkaniu . Tylko zastanawiam się czy jak nie czuć to jeszcze może szkodzić [emoji14] może za bardzo panikuje .. teraz sobie wmawiam że na pewno zaraziłam się toksoplazmoza i już spać nie mogę po nocach :(

No właśnie byłam w dwóch galeriach gdzie jest C&A i przebiegłam koło wszystkich wieszaków damskich i na dziecięcych i nie znalazłam. A może tylko wybrane sklepy C&A prowadzą sprzedaż ubrań dla przyszłych mam.. hmm

Hmm to może faktycznie tylko wybrane sklepy C&A mają kolekcje ciążowe, ale na ich stronie internetowej można zobaczyć kolekcje. Jednak pewnie chciałabyś poprzymierzać zanim kupisz :)

reklama

Wiesz co, teraz większość farb jest bezpieczna, nawet dla kobiety w ciąży[emoji4] jak nie czuć, to myślę że spokojnie możesz wrócić[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry