reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak, cały czas na piersi, a ostatnio zaczęła odstawiać jakies cyrki. Ona z butelki pila tylko pare razy, z medeli calma moje mleko, a tam tak łatwo jej nie leci i jest zupełne inny smoczek niż przy tych jednorazowych butelkach, druga rzecz to ostatnio dawałam jej butelke z moim mlekiem prawie dwa tygodnie temu, a problemy mamy od kilku dni :(

Jakiś skok może rozwojowy. Albo pleśniawka ma skoro nie chce jeść .... dużo może być powodów. Sprawdź buzie i nie poddawaj się.

reklama
IMG_1414.JPG
IMG_1415.JPG
hej Ciotki , kuzynki i kuzyni [emoji10]

Załączniki

• IMG_1414.JPG
    IMG_1414.JPG
    253 KB · Wyświetleń: 329
  • IMG_1415.JPG
    IMG_1415.JPG
    290,8 KB · Wyświetleń: 334
A jak sama sobie nie poradzę z ta piersią to do internisty? Czy ginekologa?
Muszę Młodego w takim razie z pod pachy pokarmic bo jak normalnie karmie to trochę schodzi ale nie wszystko do końca.
Normalnie teraz wszystko mi się przytrafia. Z córką było bezproblemowo a teraz co i rusz coś .
Mnie ginekolog nie pomogl . Odesłał do internisty

reklama
Hej dziewczyny ☺ nie było mnie parę dni tu i mam zaległości nie do nadrobienia. Byliśmy w niedzielę na chrzcinach u małego Wojtusia. Mały ma 2 i pół mca a waży niecałe 3500g. Urodził się w 34 tc z wagą 1700. Jeszcze spadł do 1500 i powoli przybiera. Najważniejsze, że jest zdrowy. Ale w rozwoju faktycznie jest do tyłu sporo. Mój mały już się śmieje w głos, gaworzy, popiskuje, rozgląda, a Wojtuś jeszcze nic. Wygląda jak mój mały jak się urodził. Same zobaczcie. 2 tyg różnicy. Piotruś wczoraj skończył 9 tyg i waży prawie 6 kilo☺
IMG_5045-1.jpg

Załączniki

• IMG_5045-1.jpg
    IMG_5045-1.jpg
    135,7 KB · Wyświetleń: 327
Do góry