reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzień dobry :)
Ja dziś jeszcze bardziej wyspana. Majeczce wydłużają się w nocy pory między karmieniami.
Wczoraj zjadła o 21 ostatni raz, potem 1.30 w nocy i dopiero 6 rano :)
Ale tak mi rozbujała laktacje tym wiszeniem ostatnio ze cycki jak kamienie, leje jej się, łyka jak dzika i objada się jak Bąk!
To moja nie przedłużyła sobie jeszcze ( choc pierwszy twardy sen na okolo ale 4h a pozniej budzi sie co tak 2h...zauważyłam że przestała marudzić na wieczór [emoji6].

To dobrze , że najedzona :) ja w nocy ściągnęłam 150 z jednej , będzie na śniadanko :D
Zazdroszczę spania po 4 godziny.
U nas dzisiaj tak
Zobacz załącznik 894810
A ja zazdroszcze takiej ilosci pokarmu :) u mnie laktatorem po kropelce leci. Chociaz tez może inaczej, bo mam reczny.
W ogole Klaudia to podziwiam Cie, ze dajesz sobie rade z opieka nad mala sama. Ja bym.chyba sie zaplakala

U was też takie zimno ? :D

IMG_20180905_102704_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20180905_102704_600x800.jpg
    IMG_20180905_102704_600x800.jpg
    163 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Do góry