E
Ewka34
Gość
Mi juz w szpitalu kladli ja na brzuszkuA znowu moja położna kazała kłaść na brzuszku niezależnie od kikuta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi juz w szpitalu kladli ja na brzuszkuA znowu moja położna kazała kłaść na brzuszku niezależnie od kikuta
Mam balonik i jutro wywolanie jesli sam balonik nie zadziala. Prawdopodobnie jutro stas bedzie z nami Dzisiaj w nocy w ogole nie spalam
Za długo [emoji16]Rzeczywiście bardzo długo potrafi nie spać
A może te drzwi po prostu trzaskają s s odbierasz to jako złośliwość ? Może ma przeciąg czy coś ? Nie wiem co bym zrobiła takiej babie za przeproszeniem ..Moja tez zasnela po trudach wielkich.. boje sie ze przy tych trzaskach(dzis mega mocno)drzwiami sie obudzi
Hyhyhy przeciag jest ale to nie przez niego serioA może te drzwi po prostu trzaskają s s odbierasz to jako złośliwość ? Może ma przeciąg czy coś ? Nie wiem co bym zrobiła takiej babie za przeproszeniem ..
Oj charakterek to ona ma nie da się zaprzeczyć idealna mieszanka mnie i KamilaKażde dziecko jest inne, ma swój charakterek itd. No i Twoja pannica jest starsza i ma więcej energii tez
Dzieki i zycze Ci, zeby sie u Ciebie rozkrecilo i zebys nie musiala tyle czekac na dzidziulka ile ja czekamTrzymam kciuki! !
Gwiazdeczka malutkaMoja Izunia skończyła dziś tydzień