E
Ewka34
Gość
Jeszcze troche i zobaczysz :* ❤ nie smutaj sie :*Chce zobaczyć minę mojej jak ja tata weźmie pierwszy raz na ręce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze troche i zobaczysz :* ❤ nie smutaj sie :*Chce zobaczyć minę mojej jak ja tata weźmie pierwszy raz na ręce
A ile już waży ? Bo na tym zdjęciu to wygląda na jakieś 5 kilo☺ nóżki takie pulchne już fajne☺Dzieki ❤❤❤ pyzol maly sie robi a ona dopiero 3 tyg bedzie miec w niedziele
Nie wyglada na taka placzliwa
Gratulacje ☺ Witamy Olusiu☺Witam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
Jestem.taka szczęśliwa
Licze ze cos ok 4kg taki podbrodek dostala i policzki pyzateA ile już waży ? Bo na tym zdjęciu to wygląda na jakieś 5 kilo☺ nóżki takie pulchne już fajne☺
Jaka ona już fajna☺ nie wygląda na noworodka tylko na starszą. Śliczny uśmiech☺
Mój nie, ani teraz ani z córką. Chyba by jego odcięło i jeszcze by zemdlał☺ tym bardziej teraz jak miałam taki ciężki poród w porównaniu z pierwszym. On był w szoku że ja tak teraz cierpię i krzyczę i płaczę i błagam o cc. Brr.. ciarki mam na samą myślCzy wasi meżowie/partnerzy odcinali pępowinę?
Pewnie prędzej niż myślisz ☺[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Kiedy ja będę miała swój skarb
Wierze.. moj tez jakos byl w szoku a tez prosilam go zeby juz nie rodzic bo boli.. ze nie dam rady.. stal twardo i mowil ze jeszcze troszke ze widzial juz wloski.. ze dam rade.. ❤Mój nie, ani teraz ani z córką. Chyba by jego odcięło i jeszcze by zemdlał☺ tym bardziej teraz jak miałam taki ciężki poród w porównaniu z pierwszym. On był w szoku że ja tak teraz cierpię i krzyczę i płaczę i błagam o cc. Brr.. ciarki mam na samą myśl
To często badają Ci to ciśnienie teraz? Oby już nie skoczyło. Strasznie wysokie miałaś. Od czego to mogło być?Hej dziewczyny
Ja już na patologi, jak znowu tak mocno skoczy mi ciśnienie to od razu tną, a jak nie to jakoś po weekendzie.
Dostałam magnez, tabletki na ciśnienie i leżakuje