reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak masz na opakowaniu?
Raczej jedna porcja jak większość.
Ja teraz podawałam floractin to 6 kropki miałam podawać. Na raz. Raz dziennie.
Coloflor cesario teraz będę dawać to tam jest bodajże 5 kropli na raz, raz dziennie.
Latopic w saszetkach był i to całą saszetka raz dziennie się podawalo bodajże.
Więc myślę że na raz te 5 kropli masz dać.
Jest napisane że 5-10 kropli. Ale coś w necie znalazłam,że w dawkach po 1 kropli można. Ale będę podawać 5 kropli raz dziennie. Jeszcze raz dzięki:-*

Czy wasi meżowie/partnerzy odcinali pępowinę?
Tak, mój tak. O dziwo.

A to mój slodziaczek:-)

Załączniki

• 20180817_213030.jpg
    20180817_213030.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 152
Hej. Nie mam już czasu nawet kontrolować co piszecie. Padam na twarz trochę i bynajmniej nie z powodu Zosi ale swojego. Pokarm kiepsko więc co chwila pobudzam, krocze boli jak cholera, wbijają się szwy i to jeszcze się okazało mam żylaka w pochwie :( blisko szew.....
Tu moje pytanie czy zdejmowanie szwów was bolało ?? Bo ja mam jeszcze wszystko tkliwe baaardzo a w poniedziałek mam zdejmować już je. Trochę się boję
Twoj szew nie jest rozpuszczalny? Moj jest rozpuszczalny ale nadal sie trzyma :/ wierze ze cie boli.. ale jeszcze troche i przestanie :* a pokarm pobudzaj ;) pij zbozowke tez na pobudzenie ;) bedzie dobrze :*

reklama
Do góry