miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
O mój Boże... pozazdrościć... to ja się "pochwalę", myślę że wygram
Masakra... polskie szpitale i ich dieta to dosłownie dieta, bo człowieka prawie nie zagłodzą..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak może się zdarzyć gdyż powodują to nasze hormony ktore przekazalysmy im w brzuszkach. Tez bylam zestrachana z pierwsza córką. To jest normalneKochana te które mają córeczki, czy z pisiek Waszych pociech wychodził śluz z krwią? Czytam że to normalne ale się przerazilam...
Mnie tu daaaaawno nie było, ja też późno termin, czekam z niecierpliwością!No już niewiele... A ja chyba mam termin na samym końcu Ech, ech...
To jest normalne najważniejsze że się oczyszcza.Niestety za szybko się ucieszyłam. Przed chwilą znów miałam taki krwotok że w ciągu 2 min cała podpaska była pełna po brzegi. I teraz już nic nie leci. Czy któraś też tak ma lub miała?
Dobrze , że nie założyłam wkładki jak myślałam bo by mi po nogach pociekło..
Ja nie mam odwagi zajrzeć jeszcze..Jeżeli chodzi o krocze, to ja zajrzałam sobie i śladów zero. Mam jeden szew, a tak normalna piska nic nie boli, nic nie ciągnie.
Ja nie mam odwagi zajrzeć jeszcze..