reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_1371.JPG

Nasze kochane malutkie stópki [emoji173]️[emoji7][emoji171] i księżniczka wyszukiwana na spacerek, teraz odpoczywamy i obiadek i za godzinkę wychodzimy na sesje noworodkowa tą za darmoszke [emoji39]

IMG_1372.JPG

Załączniki

• IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    387,3 KB · Wyświetleń: 391
  • IMG_1372.JPG
    IMG_1372.JPG
    167,6 KB · Wyświetleń: 391
Niestety za szybko się ucieszyłam. Przed chwilą znów miałam taki krwotok że w ciągu 2 min cała podpaska była pełna po brzegi. I teraz już nic nie leci. Czy któraś też tak ma lub miała?
Dobrze , że nie założyłam wkładki jak myślałam bo by mi po nogach pociekło..

Niestety za szybko się ucieszyłam. Przed chwilą znów miałam taki krwotok że w ciągu 2 min cała podpaska była pełna po brzegi. I teraz już nic nie leci. Czy któraś też tak ma lub miała?
Dobrze , że nie założyłam wkładki jak myślałam bo by mi po nogach pociekło..
To jest normalne :) najważniejsze że się oczyszcza.
Źle jsk jest jak tak szybko się nie krwawi bo jest ryzyko że odchody poporodowe się wstrzymaly. Tsk samo krwotoki są niebezpieczne. A tak to normalne że kilka kilkanaście godzin nic nie leci a potem nagle poleci. Ze mnie więcej leciało też po karmieniu czy odciaganiu. Bo wtedy się gwałtownie macica obkurcza i zacxyns krew leciec

reklama
Do góry