reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To ja też się pochwalę moimi skarbami❤❤
20180812_125426.jpg

Załączniki

• 20180812_125426.jpg
    20180812_125426.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 494
Jakie porcję duże☺ i masło ładnie wyciśnięte. U nas masła tyle dawali że na jedną kromkę starczało. Wędliny zawsze mniej plasterków niż kromek chleba. Niby dobre ale mało i jak niedbale podane. Pewnie w więzieniu lepiej karmią.
Na jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.

Dziewczyny jak u Was z krwawieniem po porodzie? Ja mam dzisiaj 8 dobę po i już w nocy podpaska czysta i do tej pory tylko żółto beżowy śluz. Z córką chyba dłużej to trwało tak do dwóch tygodni. A wczoraj po południu to miałam nagle takie krwawienie mocne że w ciągu godziny to dwa razy musiałam zmienić podpaskę. I to takie chwilowe było tak jakby na koniec mi się macica oczyściła już ze wszystkiego
Kurczę ja się właśnie tym martwię mocno, bo 4 doba po porodzie i prawie nic.... z synem tak nie było. Dosłownie prawie nic... boję się żeby nie doszło do zatrzymania odchodów...

Dziewczyny jak u Was z krwawieniem po porodzie? Ja mam dzisiaj 8 dobę po i już w nocy podpaska czysta i do tej pory tylko żółto beżowy śluz. Z córką chyba dłużej to trwało tak do dwóch tygodni. A wczoraj po południu to miałam nagle takie krwawienie mocne że w ciągu godziny to dwa razy musiałam zmienić podpaskę. I to takie chwilowe było tak jakby na koniec mi się macica oczyściła już ze wszystkiego

To będzie różnie z krwawieniem, ja mam dziś 11 dzień i już mi się goją szwy, bo swędzi mnie tam, krwawienie minimalne, ale jednak co 2 h zmieniam podpaske i przemywam się 3 x dziennie płynem do intymnej. Bo tantum rosa już 2 opakowania x 10 poszły, ale już nie używam. Jedno opakowanie 30 zł :o ale pomogło skoro się już goi

reklama
Na jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.

No to mój Bartek tez tak płacił. Za cały pobyt tydzień zapłacił 50 euro jak leżał na zatoki

Do góry