reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To ja też się pochwalę moimi skarbami❤❤
20180812_125426.jpg

Załączniki

• 20180812_125426.jpg
    20180812_125426.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 486
Jakie porcję duże☺ i masło ładnie wyciśnięte. U nas masła tyle dawali że na jedną kromkę starczało. Wędliny zawsze mniej plasterków niż kromek chleba. Niby dobre ale mało i jak niedbale podane. Pewnie w więzieniu lepiej karmią.
Na jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.

Dziewczyny jak u Was z krwawieniem po porodzie? Ja mam dzisiaj 8 dobę po i już w nocy podpaska czysta i do tej pory tylko żółto beżowy śluz. Z córką chyba dłużej to trwało tak do dwóch tygodni. A wczoraj po południu to miałam nagle takie krwawienie mocne że w ciągu godziny to dwa razy musiałam zmienić podpaskę. I to takie chwilowe było tak jakby na koniec mi się macica oczyściła już ze wszystkiego
Kurczę ja się właśnie tym martwię mocno, bo 4 doba po porodzie i prawie nic.... z synem tak nie było. Dosłownie prawie nic... boję się żeby nie doszło do zatrzymania odchodów...

Dziewczyny jak u Was z krwawieniem po porodzie? Ja mam dzisiaj 8 dobę po i już w nocy podpaska czysta i do tej pory tylko żółto beżowy śluz. Z córką chyba dłużej to trwało tak do dwóch tygodni. A wczoraj po południu to miałam nagle takie krwawienie mocne że w ciągu godziny to dwa razy musiałam zmienić podpaskę. I to takie chwilowe było tak jakby na koniec mi się macica oczyściła już ze wszystkiego

To będzie różnie z krwawieniem, ja mam dziś 11 dzień i już mi się goją szwy, bo swędzi mnie tam, krwawienie minimalne, ale jednak co 2 h zmieniam podpaske i przemywam się 3 x dziennie płynem do intymnej. Bo tantum rosa już 2 opakowania x 10 poszły, ale już nie używam. Jedno opakowanie 30 zł :o ale pomogło skoro się już goi

reklama
Na jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.

No to mój Bartek tez tak płacił. Za cały pobyt tydzień zapłacił 50 euro jak leżał na zatoki

Do góry