Jeszcze 4 lata temu pamietan jak dostałam opierdziel od alergologa syna że praktycznie nic nie jem. I że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej. Jedyne co miałam ograniczać to nabiał ale to dlatego że syn był uczulony na białko mleka krowiego.
reklama
Kasiula8989
Fanka BB :)
Urodziłam! Weronika przyszła na świat o 2.35, 3720 g, 56 cm:-)
Przed 1 przyszedł Pan dr,że crp wzrosło do 50. Decyzja o przeniesieniu na porodowke. Koło 1.30 podłączył oksytocona,ale zaraz odlaczyli ,bo zaczęły się moje skurcze. rozwarcie z 3 cm w ciągu chyba 12-15 skurczy przeszło do pełnego rozwarcia. Położna w szoku że tak szybko. Partych z 7 i witaj! Dużo płakała i mam nadzieję,że niczym jej nie zarazilam. Teraz dopiero dłużej nie płacze i ciągnie cycaą. Później ogarnę zdjecie:* aha i nie nacinali mnie, 1 szew
Gratulacje
Maljan
My idziemy w niedzielęW ogóle to dziś mi się przypomniało że się zapisałam na sesję noworodkową którą się robi do 12 doby życia na śmierć o tym zapomniałam a już zaliczka wpłacona [emoji14]
ktoś też się zdecydował na taką pamiątkę?
Maljan
Ja też [emoji16]Mam takie same talerze Ikea rządzi
G
gosc12
Gość
Klaudia oprócz alergenów z pokarmu do mleka nic nie przechodzi. Burak alergenów nie ma.
Ciągle słucham mamy, zebym uważała co jem. Laysow też mi nie dała zjeść całych bo przecież dziecko potem będzie jadło i będzie ją brzuszek bolał.... a teraz jest na L4 i musze się słuchać [emoji23] chociaż dzisiaj na obiad i tak zjem pieczonego kabaczka
G
gosc12
Gość
Nie wiem jak to jest z jedzeniem ale mojego syna ciągle pobolewa brzuch . I widzę że nie ma różnicy co zjem .
Tak jak pisała ci Kasia że może być niedojrzały układ trawienny , niestety wiele dzieci ma bóle brzuszka niewiadomego dokładnie pochodzenia
Już sobie w głowę wbiłam , że to przez czekoladę która zjadłam wczoraj ..
No nic. Muszę wprowadzac nowe składniki i sprawdzac czy jej nic nie jest, inaczej się nie nauczę normalnego jedzenia bo ciągle będę miała obawy. Najchętniej to bym zjadła frytki
Meml
Super!!! Serdecznie gratuluję!!! Weronika witaj!!!Urodziłam! Weronika przyszła na świat o 2.35, 3720 g, 56 cm:-)
Przed 1 przyszedł Pan dr,że crp wzrosło do 50. Decyzja o przeniesieniu na porodowke. Koło 1.30 podłączył oksytocona,ale zaraz odlaczyli ,bo zaczęły się moje skurcze. rozwarcie z 3 cm w ciągu chyba 12-15 skurczy przeszło do pełnego rozwarcia. Położna w szoku że tak szybko. Partych z 7 i witaj! Dużo płakała i mam nadzieję,że niczym jej nie zarazilam. Teraz dopiero dłużej nie płacze i ciągnie cycaą. Później ogarnę zdjecie:* aha i nie nacinali mnie, 1 szew
W czekoladzie są dwa alergeny : białko mleka krowiego i kakao. Co oczywiście nie znaczy że Ci malutką uczuliło [emoji14]Już sobie w głowę wbiłam , że to przez czekoladę która zjadłam wczoraj ..
No nic. Muszę wprowadzac nowe składniki i sprawdzac czy jej nic nie jest, inaczej się nie nauczę normalnego jedzenia bo ciągle będę miała obawy. Najchętniej to bym zjadła frytki
O jakich porach Ci marudzi?
reklama
karkula309
Dokładnie musisz zobaczyć czy rzeczywiście coś wam szkodzi mi i położna i pediatra mówili żeby na razie nie doszukiwać się ani alergii ani tego co zjadłam bo takie małe dziecko ma prawo mieć bóle brzucha które same ustąpią. I w sumie chyba mieli rację bo jest juz raczej lepiejJuż sobie w głowę wbiłam , że to przez czekoladę która zjadłam wczoraj ..