Normalne. Może się tak ulac. Dobrze pojadła do ilości zawartości łyżki stołowej dziecku może się tak ulewacMoja mloda puscila swojego pierwszego pawia.. ciekawi mnie tylko dlaczego bylo takie serkowate ,jakby zwazone mleko..
reklama
E
Ewka34
Gość
Dokladnie.. zawsze powtarzam ze jestesmy ssakami i nikt np suce nie zabroni karmic swoich szczeniat w miejscu publicznym ,wiec dlaczego mi nie wolnoO to to.!
I ja bym tego argumentu użyła jakby ktoś mi zwrócił uwagę.
Bo
1. Skoro dorosłym można jeść publicznie to czemu nie można dziecku?
2. Dziecko nie widzi piersi w aspekcie seksualnym.. I karmienie piersią nie jest aspektem seksualnym.
KP przeszkadza tym którym ta czynność kojarzy się z fizycznoscia a nie naturalna czynnością. Tak jesteśmy stworzone. Pierwsi maja w pierwszej kolejności za zadanie wykarmic potomstwo tak jak u wszystkich ssaków. A aspekt seksualny to nie natura a człowiek im nadal.
E
Ewka34
Gość
To ona puscila ze dwie lyzkiNormalne. Może się tak ulac. Dobrze pojadła do ilości zawartości łyżki stołowej dziecku może się tak ulewac
Ja piore w kapsułkach ariel i persil na programie hypoalergicznym z podwójnym płukaniem i całe szczęście małej nic nie jest. Ale młodemu też nic nie byłoNa zdjęciu na nóżce widać krostki. Mały ma krostki wokół których jest lekko zaczerwienione. Pytałam położnych o to i to od proszku lovela który jest niby hipoalergiczny. A po proszku dzidziuś to dzieci podobno jeszcze gorszą skórę mają. Mój to ma tylko kilka tych plamek. Ciekawe co? Położne mówią, że spojrzą na wysypkę i wiedzą w jakim proszku prane były ubranka. Albo mu to przejdzie albo trzeba będzie zmienić proszek. Położne polecają biały jeleń płatki mydlane.
Kurcze czytaj Was i współczuję. U. Małej przez to że wcześniak bali się zoltaczki a Max miała 7,3. W tym momencie jest już różowa. Zeszła zoltaczka całkowicie.Robiliście po wypisie jdszcze kontrolę bilirubiny? My w piątek jedziemy do szpitala sprawdzić ale to może być dlatego że u nas było naprawdę dużo bo 20.0
Taki jednorazowy uplyw miałam. Wstałam z łóżka i chlup... Potem poszłam się umyć ale tak bardzo bałam się brać prysznic po pierwszej akcji że najpierw siedziałam na kiblu 10 minut i dochodziłam do siebie. Dalej już było ok i naprawdę myśl o porodzie jest dla mnie radosna i ciepla
martini87
Fanka BB :)
Hahaha a myślałam, że tylko ja tak wydziwiam 10 mi się też podoba a mąż chciałby 9 bo on też urodził sie 9 tylko że lipcaJa tez tak mam, np z 7.08 bardzo nie chciałam bo nie lubię 7[emoji3] marzyła mi sie 8ka, maz mówi ze 10 fajne [emoji3] takie nasze widzimisie a młoda i tak wyjdzie kiedy chce [emoji3]
Tak. tylko trzeba uważać na śluz w kupie. Ja na tym punkcie po synu przeerazliwiona jestemKorzystając z okazji że dorwalam się do forum - czy Wasze maluchy też strzelaja "bąki z kleksem"?. Często synek popierduje ostro a potem w pieluszce nie ma takiej typowej kupy tylko jest taka wodnista dość maź jakby właśnie lekko popuścił przy okazji bąka.
Bajunia
Mój mąż też widział jak to wygląda i był przerażony bo pamiętał jak rodziłam córkę to tak nie krzyczałam. A teraz oprócz krzyku to był płacz i błagania o cc. Dobrze , że chociaż partych miałam tylko dwa i mały się urodził. Ale za to dłuższe niż te 4 z córką.Miałam identycznie .. nawet K powiedział , że po tym jak mnie słyszał cała noc i rano , to więcej dzieci nie chce. Ja z resztą też długo nie zapomnę porodu ..
To musiała dobrze pojesc [emoji23]To ona puscila ze dwie lyzki
reklama
Meml
Mi się 08.08. 2018 bardzo podoba. 09.08. Tez nie jest zła data, bo Marta ma urodziny 09.06., więc fajnie by było. Ale nie zapowiada się nic na wcześniejszy porod.Ja tez tak mam, np z 7.08 bardzo nie chciałam bo nie lubię 7[emoji3] marzyła mi sie 8ka, maz mówi ze 10 fajne [emoji3] takie nasze widzimisie a młoda i tak wyjdzie kiedy chce [emoji3]