Za miesiąc chyba na poporodową wizytęBylam w labku oddac mocz i krew. Obawialam sie czy wytrzymam do rana z sikaniem ale o dziwo nie wstalam w nocy ani razu za tydzien wizyta, jestem ciekawa czy umowi mnie na nastepna za miesiac tak jak zawsze [emoji23]
reklama
Ze 3-4mies musiała miećŚlicznotka ile tu miała tygodni ? Bo tak wczoraj w Biedronce staliśmy przed dziewczynka w wózku, śmiała się do nas na cały głos, piszczała, gaworzyla. I nie pamiętam kiedy dzieci zaczynają być już takie "rozmowne" ?
madziula92
Fanka BB :)
G
gosc12
Gość
Bo to taki sam zbieg okoliczności jak poród po seksie itp. Gdyby miał mieć większe znaczenie to wszystkie urodziłyby już dawno temu. Dlaczego dwa tygodnie temu seks nie zadziałał na moją córkę a akurat dzisiaj zadziała ? I po porodzie mam się cieszyć , że facet dał mi trochę swojego nasienia bo dzięki temu urodziłam ? G. PrawdaJa też, ja też zaklepuje! [emoji16] Dzisiaj w ogóle czytałam o tym i wszędzie znalazłam, że nie ma żadnych dowodów naukowych na wpływ tej pełni na porody, tylko od lat panuje taki pogląd, który niby potwierdzają położne [emoji16] Czary mary [emoji16]
G
gosc12
Gość
To widzę nie tylko ja mam takie zdrowe śniadankoMmmm chałwa, zrobiłaś smaka. Ja zaraz otwieram kinder bueno [emoji16]
Załączniki
G
gosc12
Gość
To do 3 miesiąca raczej z dzieckiem nie ma zbytniego kontaktu ?Ze 3-4mies musiała mieć
miloscwczasachpopkultury
Hej dziewczyny
Ja dzis tez kiepska noc mialam.. obudzil mnie taki bol.. ale chyba nie skurcz,nie wiem, ale juz tak bolalo no gorzej niz ubiegle noce.. az moj sie obudzil,bo chyba dosc glosno bylam.. :/ pozniej przeszlo i zasnelam.. dzis mam obolale podbrzusze.. ale niezamierzam sie żalic
@Maljan tez nie widze zeby mala chciala wyjsc,i tez mowie ze gora dwa tyg.. i napewno bedzie juz z nami ostatnie dwa tyg w koncu
Troche posprzatam,umyje podlogi.. jutro mloda wieziemy do babci na wakacje,niech tez cos z nich ma,chociaz twierdzi ze sobie nie poradze [emoji23]
Biedna [emoji19] ale tak jak mówisz, max 2 tygodnie i się zacznie dopiero heh
Ty jak zwykle aktywnie mimo oporu ciała [emoji3] a córcia kochana, tak się martwi
Ja w poniedziałek zaczynam 37tc A jak tam twoje nogi, nadal puchną?Już.37tc zaczynamy coraz bliżejZobacz załącznik 881986
E
Ewka34
Gość
@Maljan pytalam gina wczoraj o ta pelnie i burze on byl ordynatorem szpitala,a ze mial dosc ,bo stale byl po godzinach to otworzyl wlasna klinike (o czym dowiedzialam sie wczoraj,bezposrednio u niego,sama zapytalam ) i on mi mowil ze wtedy zmienia sie cisnienie,czy to pelnia,czy burza tak samo jak ksiezyc wplywa na odplywy i przyplywy wod i na lownosc ryb tak dzieje sie z nami
reklama
madziula92
Ale ten czas leci eh, niestety puchną..ale moczenie w wodzie i smarowanie żelem nic nie daje :/Ja w poniedziałek zaczynam 37tc A jak tam twoje nogi, nadal puchną?