zanka200389
Fanka BB :)
Dziękuję za rady dziewczyny. Dam znać co postanowiłam. Idę wziąć ciepła kąpiel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko uważaj nie za gorąca bo może się bardziej rozkręcić jak będzie za ciepła a to już poród. Daj znać co tam.Dziękuję za rady dziewczyny. Dam znać co postanowiłam. Idę wziąć ciepła kąpiel
Super ze wyjazd sie udal :* trzymam kciuki za KtgDziękuję za pamięć. Próbuje was poczytać ale biorę się za ost 5 stron. Wróciliśmy znać morza. Dom do ogarnięcia itd itp... co będę mówić same wiecie jak to jest A na 18 mam ktg więc zaraz wybywam. Powiem wam że dałam sobie w kość tym wyjazdem. Nie żebym narzekala bo było przemiło ale ciągle spacery, długie posiadowki wieczorami, podróż autem parę godzin i nawet gokarty których nie pedalowalam niby ale prawie czułam jak mi się rozwiera wszystko od tych nierówności mam wrażenie że poród jeszcze daleko skoro nic się nie ruszyło w tak intensywnym czasie.
Czytalam was chwilami i widzę że nikt nie urodził poza koleżanką której nie znam ale szczerze gratuluję oczywiście. Nasze porodowe liderki @klaudiaa975 i @Ewka34 wciąż w dwupaku i coś ten nasz ciążowy wór nie chce się otworzyć i rozsypac także dziewczyny weźcie sobie do serca moja prośbę o rodzcie w końcu te królewny bo mój Leos czeka by go ośmielic A może Kornelia wyprzedzi i zawstydzi innych albo jeszcze jakieś inny bobas?
Widzę że u @Mikasa7 kiepskie wieści. Przykro mi bardzo. Jestem pewna że za jakiś czas twoje życie znów odzyska kolory. A dzieci choć wymagają sporo pracy cierpliwości i odpowiedzialności będą dla Ciebie najlepszym wsparciem i motywacja.
@oliwiapatrycja Nie dojrzalam zdjęć ale cieszę się że wszystko super i że mała tak została radośnie przywitana przez brata tak w pozytywnym sensie zazdroszczę Ci że to za Tobą
W sumie cały dzień. Ale młoda bardzo ruchliwa jest
Link do: Pośpiech wysoce niewskazany! O tym, że dwa tygodnie mogą czynić różnicę.
Bardzo dobry artykul dlaczego kazdy dzien w brzuszku mamy jest tak wazny dla dziecka i dlaczego nie warto przyspieszac porodu dlugi ale duzo wnosi
To też dobre wiadomości i mała przybiera też ładnieU nas już po wizycie, szyjka się trochę skróciła, ale nadal jest ok
Mała jest już głową w dół także różnie może być. Dziś 38+2 i ma 3 kg, na wizycie 2 tyg temu było 2,8 kg.
Następnej wizyty już oczywiście nie ma, ale mam zrobić w tym tyg jeszcze krew mocz i to już do szpitala wziąć, a jeśli nic się nie zacznie dziać do terminu to 8 sierpnia zgłosić się do szpitala żeby mnie przebadali dokładnie itd. Bo u mnie to ciężko z tym terminem dokładnym porodu skoro nie miałam okresu pomiędzy tamta ciąża, łyżeczkowaniem a tą teraz.
Widzieliśmy jej buziorka, uśmiechała się. Ale niestety mi nie wydrukował
Płynu owodniowego mam w normie, a nawet idealnie, przepływy i wsio tez
Na poród się nie zapowiada teraz, ale lekarz mówi, że nagle za pare godzin się może coś zacząć dziać, bo takie są uroki końcówki ciąży.
A mój do mnie, ze będzie teraz się codziennie ze mną kochał aż mu opadnie hah xd
Super wiadomości Kornelia jeszcze chce zostać w brzuszku u mamy, dobrze jej tamU nas już po wizycie, szyjka się trochę skróciła, ale nadal jest ok
Mała jest już głową w dół także różnie może być. Dziś 38+2 i ma 3 kg, na wizycie 2 tyg temu było 2,8 kg.
Następnej wizyty już oczywiście nie ma, ale mam zrobić w tym tyg jeszcze krew mocz i to już do szpitala wziąć, a jeśli nic się nie zacznie dziać do terminu to 8 sierpnia zgłosić się do szpitala żeby mnie przebadali dokładnie itd. Bo u mnie to ciężko z tym terminem dokładnym porodu skoro nie miałam okresu pomiędzy tamta ciąża, łyżeczkowaniem a tą teraz.
Widzieliśmy jej buziorka, uśmiechała się. Ale niestety mi nie wydrukował
Płynu owodniowego mam w normie, a nawet idealnie, przepływy i wsio tez
Na poród się nie zapowiada teraz, ale lekarz mówi, że nagle za pare godzin się może coś zacząć dziać, bo takie są uroki końcówki ciąży.
A mój do mnie, ze będzie teraz się codziennie ze mną kochał aż mu opadnie hah xd