No z Aleksem po wstrzymaniu akcji do 40+0 chodziłam z rozwarciem na palec. Ale czop odszedł 39+5, a wody 39+6.Trzymam kciuki :* ale nie stresuj się, bo ja już 2 tyg chodzę z rozwarciem, krótką miękką szyjką i małym bardzo nisko. Plus codziennie różne bóle i dalej jestem w dwupaku
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Mi się wydawało, ze mnie to zmobilizuje, ale nie bardzo, bo i tak myśle ze dotrwam do terminuMnie zmobilizowało to, że ginekolog mi kazał i to, że duzo dziewczyn rodzi przed terminem [emoji23]
madziula92
Ja się zmobilizowałam w jeden poranek i wszystko spakowałam a ze mialam listę zrobioną to bylo mi łatwiej[emoji16]Jakoś nie mogę się za to zabrać. W niedzielę dzieci jadą do teściów na tydzień, ja mam wolny czwartek, piatek i już ostatecznie muszę to zrobić.
madziula92
Jak mały się tak wypycha i robi imprezkę w brzuchu to chciałabym żeby urodził się z 2 tyg wcześniejMi się wydawało, ze mnie to zmobilizuje, ale nie bardzo, bo i tak myśle ze dotrwam do terminu
Biedroneczka10
Sama ale nie jest to jakaś filozofia tylko z brzuchem dużym już ciężko mi się przy maszynie siedzi.Wow piękny Sama go zrobilas?
Mnie przy bólach krzyżowych bolało wszystko [emoji23]Dziewczyny, które z Was miały bóle krzyżowe? Czy to jest takie uczucie bolu pleców na dole przy jednoczesnym parciu na stolec i bolu posladkow?
Anulaa88
Piękny[emoji16]Sama ale nie jest to jakaś filozofia tylko z brzuchem dużym już ciężko mi się przy maszynie siedzi.
Mikasa7
Ale parcie na stolec też miałaś przy tym? No i jeszcze na nogi mi promieniujeMnie przy bólach krzyżowych bolało wszystko [emoji23]
reklama
Lustysia
Tak ja wiem, ale trzeba mieć sprzęt, materiały i przede wszystkim dobre checi Wyglada jak te, które ja zamowilam. Naprawdę ślicznySama ale nie jest to jakaś filozofia tylko z brzuchem dużym już ciężko mi się przy maszynie siedzi.