Ja też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.Hehe to ja prawie spakowana.. torby czekają, a mój ginekolog kazał mi się już spakować[emoji23]
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Ja najwyzej będę szukać wszystkiego w bólach [emoji23] a tak na serio to muszę się zmobilizowaćHehe to ja prawie spakowana.. torby czekają, a mój ginekolog kazał mi się już spakować[emoji23]
Maljan
A dzisiaj miałaś już badanie na fotelu?Ja tak samo [emoji23] tylko ja dluzej hyhy
madziula92
Mnie zmobilizowało to, że ginekolog mi kazał i to, że duzo dziewczyn rodzi przed terminem [emoji23]Ja też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.
No waśnie też tak nieraz czuję i się zastanawiałam co to.Takie drgania to przesuwanie, obracanie także be stresu
Biedroneczka10
Lustysia
To Przynajmiej nie jestem samaJa też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.
E
Ewka34
Gość
Dopiero jestem podlaczona do ktg zaraz bede miec badanie.. bo u niego jest ktgA dzisiaj miałaś już badanie na fotelu?
Lustysia
Wow piękny Sama go zrobilas?Uff jeden kocyk taki normalny skończony. Ma wypełnienie cieplejsze także pewnie we wrześniu dopiero się przyda czas zabrać się za ten do fotelika ale to pewnie zajmie mi kilka dni
reklama
Jakoś nie mogę się za to zabrać. W niedzielę dzieci jadą do teściów na tydzień, ja mam wolny czwartek, piatek i już ostatecznie muszę to zrobić.Mnie zmobilizowało to, że ginekolog mi kazał i to, że duzo dziewczyn rodzi przed terminem [emoji23]