reklama
Meml
Fanka BB :)
Ja jeszcze się nie położyłam . Właśnie zamawiałam kredki dla Marty.A ja mam bezsenną noc.. właśnie wybiła 2
Fiorna
Nocny Marek jesteśJa jeszcze się nie położyłam . Właśnie zamawiałam kredki dla Marty.
Mój poziom znudzenia dobił już chyba górnej granicy..nie wiem co mam ze sobą zrobić pochlipuje sobie herbatkę w salonie
Meml
Nocny Marek jesteś
Mój poziom znudzenia dobił już chyba górnej granicy..nie wiem co mam ze sobą zrobić pochlipuje sobie herbatkę w salonie
Od zawsze jestem bardziej aktywna wieczorem, rano uwielbiam spać. Póki mogę to korzystam z takiego trybu. Ale zaraz się kładę. A Jak się czujesz?
Fiorna
Od zawsze jestem bardziej aktywna wieczorem, rano uwielbiam spać. Póki mogę to korzystam z takiego trybu. Ale zaraz się kładę. A Jak się czujesz?
Leżałam wcześniej i nawet udało mi się zdrzemnąć ale obudził mnie bezdech, jak próbowałam odkaszlnąć to czułam jakby mi się tkanka w przełyku odrywała... przy oddychaniu strasznie charcze i póki co boję się położyć. Szkoda że w ciąży jest ograniczenie w lekach.. jak nie przejdzie to może się przejdę do rodzinnego
Meml
Lepiej się przejdź. Ja w tej ciąży musiałam zażyć 3 opakowania antybiotyku....Ale ponoć lepiej tak jak infekcja dla dziecka. Brałam antybiotyk dozwolony w ciąży...Leżałam wcześniej i nawet udało mi się zdrzemnąć ale obudził mnie bezdech, jak próbowałam odkaszlnąć to czułam jakby mi się tkanka w przełyku odrywała... przy oddychaniu strasznie charcze i póki co boję się położyć. Szkoda że w ciąży jest ograniczenie w lekach.. jak nie przejdzie to może się przejdę do rodzinnego
Fiorna
Lepiej się przejdź. Ja w tej ciąży musiałam zażyć 3 opakowania antybiotyku....Ale ponoć lepiej tak jak infekcja dla dziecka. Brałam antybiotyk dozwolony w ciąży...
Tak mnie właśnie wzięło to gardło, katar i ból głowy...ale gorączki na szczęście nie mam
Meml
Oby jak najszybciej przeszło!Tak mnie właśnie wzięło to gardło, katar i ból głowy...ale gorączki na szczęście nie mam
Ja uciekam spać. Dobranoc .
Fiorna
DobranocOby jak najszybciej przeszło!
Ja uciekam spać. Dobranoc .
reklama
Dzień dooooobry [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
Wykończę sie, obudziłam sie i po śnie, oczy jak 5zl[emoji35]
Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluje udanych wizyt @oliwiapatrycja trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
Wstaje robić śniadanie nr.1[emoji3] trochę mi dzisiaj wyjdzie posiłków do wieczora [emoji23]
Wykończę sie, obudziłam sie i po śnie, oczy jak 5zl[emoji35]
Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluje udanych wizyt @oliwiapatrycja trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
Wstaje robić śniadanie nr.1[emoji3] trochę mi dzisiaj wyjdzie posiłków do wieczora [emoji23]