reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kochana nie martw sie wszytsko bedzie dobrze zobaczysz :)A co to sa wyniki papa? Bo mieszkam obecnie w Angli I nie znam tych okreslen :-) :)tu zupelnie inaczej wyglada prowadzenie ciazy, ale juz przywyklam

Hej hej , ja tez mieszkam w Uk - test Pappa to badanie z krwi tutaj w uk jest refundowane i robią przy pierwszym scanie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha tylko takie nazwy smieszne papa :)anula nic sie nie martw na zapas , ja juz leze w wyrku I licze ze jak maz wroci z pracy za pol godziny to dostarczy mi kanapke do lozka :tak:

To fajnie że już czegoś się dowiesz co będzie :-)u mnie 30 będzie wypadać 14,3 tydz ale usg mam już po jutrze wiec nie dowiem się co będzie a kolejne dopiero 8 marzec więc dluuugie czekanie :-)
U mnie 30 będzie 14.2 tydzien to mamy podobnie a termin mi ginekolog wyznaczyl na 1 sierpnia :) choc juz mi sie to zaczyna mylic :(

Ja to w sumie nie wiem kiedy na 100 % można zobaczyć płeć mimo że to moja druga ciąża :-) z synkiem dowiedziałam się na 100 % że będzie chłopiec na usg polowkowym w 20 tyg.
Myślę że ok 15 tygodnia juz może być wyraźnie widać, to zależy też od sprzętu i doświadczenia lekarza :-)
Czyli moze sie uda dowiedziec jak pojde 30 :) bo watpie ze teraz jak pojde 23 to sie dowiem bo to zapewne za wczesnie choc ja czuje ze to dziewczynka :) choc imiona juz mamy coreczka Laurka (maz wymyslal) a synek Marcel (a to wybieralam ja) :)

reklama
Do góry