reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj mam jakoś dużo energii :) w domu już wysprzątałam wszystko co mogłam (mąż nie pozwala mi myć okien i ścierać kurzy na szafie [emoji16]) i w domu już nudy. Więc jadę z mamą na spacer do takiego fajnego parku w mieście obok, a później do niej posiedzieć cały dzień :)

Miłego dnia :)

reklama
Nie przejmuj się, ja tez nic nie robię, bo po pierwsze nie mam z czego, a po drugie nigdy tego nie robiłam, a po trzecie to my nie jemy takich rzeczy :p i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu :D

Teściowie ostatnio jak u nich byliśmy dali nam 8 słoików dżemów mimo iż powtarzałam milion razy że nie trzeba bo u nas to nie schodzi. Po powrocie do domu jak mąż wynosił to do piwnicy uznaliśmy że te 8 słoików starczy nam na jakieś 4 lata zakładając że będę częściej robić naleśniki :-D

Oj tak :D

To już bardzo malutko Ci zostało :)
Ja już doczekać się nie mogę , oglądałam teraz filmiki na YT małe dzieciaczki po porodzie to po chwili musiałam wyłączyć bo płakać mi się chciało bo ja też już chce :D
Ja też doczekać się nie mogę i już bym chciała. Brakuje nam malutkiej do szczęścia już tylko. Czasem tak leżymy i patrzymy na łóżeczko i już by mogła sobie w nim leżeć. Chciałabym już karmić, przewijać pieluszki. Bo tak leci dzień za dniem , a te dni takie puste :(

Już tak blisko ;o Super ❤️ Ciekawe tylko kiedy się zacznie ;)
Czuje , że niezbyt szybko .. chociaż trzeci dzień jest mi strasznie niedobrze, Alicja mało się rusza, ja mam nocne skurcze , a w dzień bóle brzucha. Pewnie to o niczym nie świadczy i urodzę po terminie za dwa tygodnie dopiero [emoji23]

Teściowie ostatnio jak u nich byliśmy dali nam 8 słoików dżemów mimo iż powtarzałam milion razy że nie trzeba bo u nas to nie schodzi. Po powrocie do domu jak mąż wynosił to do piwnicy uznaliśmy że te 8 słoików starczy nam na jakieś 4 lata zakładając że będę częściej robić naleśniki :-D
Ja pod koniec tamtego roku kupiłam dżem, jeszcze go nie otworzyłam [emoji23] Musze sprawdzić czy jeszcze ważny jest :p

Czuje , że niezbyt szybko .. chociaż trzeci dzień jest mi strasznie niedobrze, Alicja mało się rusza, ja mam nocne skurcze , a w dzień bóle brzucha. Pewnie to o niczym nie świadczy i urodzę po terminie za dwa tygodnie dopiero [emoji23]
Oj nigdy nic nie wiadomo, akcja moze rozkręcić się w ciągu jednego dnia ;) Jak ja miałabym urodzic dwa tyg po terminie to Ok 7 września, tez nie chciałabym tak długo czekac :( jeszcze poki nie jest wszystko gotowe to człowiek chce, żeby dziecko sie wstrzymało :p a jak już wszystko czeka to już tylko wyczekuje sie dzidzi ❤️

reklama
Dzien dobry tak wg ;)
Ja dziś w nocy przed 2 w końcu złożyłam zamówienie na materac i jeszcze pare innych rzeczy, ostatecznie nazbierało się aż 18 pozycji [emoji14] Muszę jeszcze złożyć zamówienie w polskiej aptece na maści o ktorych pisaliście, sol fizjologiczna i nie wiem co tam jeszcze, wiem ze temat wałkowany był stro razy [emoji14]
Bierzecie może Femibion? 2 jest niby na okres ciazy i karmienia piersią, ale czy jest sens w zaopatrywanie się dużo na zapas? Jeśli tak naprawdę nie wiadomo jak długo będę karmić. Planujecie wg brać jeszcze po ciazy czy już nie?
Ja biorę femibion i mam go brać jeszcze przez okres połogu. Tak mi endo zalecił [emoji4]
Dzień dobry :)
To ja tak, dzisiaj dowiedziałam się, że wstępnie będę rodzić w poniedziałek, jakim sposobem, to już jutro po USG się dowiem :)
O jaacie[emoji16] maleństwa się szykują[emoji16]

Do góry