Kochana i mleko i owoce wzmagaja kwasy żołądkowe. Może dlatego?A ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
A zobacz na stronie hm teraz... bo wiem że mają wyprzedaże. I mogłabyś stacjonarnie kupić. W smyku?Orientujecie się gdzie stacjonarnie kupię czapeczkę do szpitala białą nie na wiązanie?
Jak już gdzieś znajdę to są mega duże...
miloscwczasachpopkultury
Kochana i mleko i owoce wzmagaja kwasy żołądkowe. Może dlatego?
A o tym nie pomyślałam, fakt. Ale i tak jeszcze nei czuje żeby było blisko, chociaż skoro ja tak cała ciąża bez objawów to może i poród za 2 tyg mnie zaskoczy nagle hah
W pepco?A zobacz na stronie hm teraz... bo wiem że mają wyprzedaże. I mogłabyś stacjonarnie kupić. W smyku?
Anulaa88
Musisz wrócić do swoich normalnych posiłków[emoji16] owocki cię tak przeczyszczają[emoji16]A o tym nie pomyślałam, fakt. Ale i tak jeszcze nei czuje żeby było blisko, chociaż skoro ja tak cała ciąża bez objawów to może i poród za 2 tyg mnie zaskoczy nagle hah
W tym momencie to już każdą z nas może w każdej chwili złapać [emoji23]A o tym nie pomyślałam, fakt. Ale i tak jeszcze nei czuje żeby było blisko, chociaż skoro ja tak cała ciąża bez objawów to może i poród za 2 tyg mnie zaskoczy nagle hah
To już ten czas ze zaczniemy się rozpakować [emoji23]
Anulaa88
Też najpierw próbowałabym pepco[emoji23][emoji16]W pepco?
oliwiapatrycja
P
Ja to jakaś dziwna byłam bo nie przypominam sobie żebym miała jakieś oczyszczanie przed porodem żeby chodzić parę razy na dzień na 2
Może masz tak dlatego że jesz mało a zjadasz dużo owoców np taki talerz , nawet nie będąc w ciąży tak może być mało innych posiłków a dużo owoców plus woda i sraczka gotowa . Mleko arbuz to wiadomo że może wywołać biegunkę ja też często chodzę jak jem dużo owoców .A ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
Ja to jakaś dziwna byłam bo nie przypominam sobie żebym miała jakieś oczyszczanie przed porodem żeby chodzić parę razy na dzień na 2
Ja przed porodem z synem też się nie oczyszczałamP
Może masz tak dlatego że jesz mało a zjadasz dużo owoców np taki talerz , nawet nie będąc w ciąży tak może być mało innych posiłków a dużo owoców plus woda i sraczka gotowa . Mleko arbuz to wiadomo że może wywołać biegunkę ja też często chodzę jak jem dużo owoców .
reklama
E
Ewka34
Gość
Ja nawet sraczki nie mialam przed porodem [emoji23]P
Może masz tak dlatego że jesz mało a zjadasz dużo owoców np taki talerz , nawet nie będąc w ciąży tak może być mało innych posiłków a dużo owoców plus woda i sraczka gotowa . Mleko arbuz to wiadomo że może wywołać biegunkę ja też często chodzę jak jem dużo owoców .
Nie wiedzialam ze arbuz i mleko daje sraczke