Maljan
Fanka BB :)
Myślałam o tym hehe [emoji23] ale nie, idę na żywioł [emoji23][emoji23][emoji23]Zabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam o tym hehe [emoji23] ale nie, idę na żywioł [emoji23][emoji23][emoji23]Zabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
Może te saszetki tantum rosa do przemywania krocza, o ile chcesz ich używaćDziewczyny poradzcie czy coś jeszcze jest potrzebne, albo z czymś przesadzilam?
Sól fizjologiczna, bepanthen, podkłady, majtki poporodowe, guziki jałowe, wkładki laktacyjne już mam.
Płyn do kąpieli i ew oliwkę chcę kupić stacjonarnie.
Zobacz załącznik 875780Zobacz załącznik 875781Zobacz załącznik 875782
Super, bardzo fajnie się prezentuje i faktycznie ma dobre "parametry" ( pasy itp...). Poszperam na necie, poszukam ofert sprzedaży tego krzesełka. Dziękuję. :-)Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Woooow ile ty tego masz [emoji16] wszystko sama kupowałaś czy podostawałaś coś? [emoji16]Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776
Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne
Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6Czemu literowke? Dobrze napisalam jak nic sie nie zacznie to moze mi gin cos powie w czwartek..
Heh. I to jest podsumowanie.Jeden ch.j jak to jest,boli mnie coraz bardziej..
Spróbowałabym z sodą.Dziewczyny wiem ze kiedyś temat był ale nie pamiętam juz co włożyć do komody zeby pozbyć się zapachu nowych mebli??
No nieładnie, należy Ci się opieprz od Bartka [emoji14]Nie, mnie nic nie boli, ale nakupiłam tyle w pepco i kiku i przy okazji w Kauflandzie jakaś pasta do zębów itd ze mimo ze mam blisko to zrobiłam przystanek, bo wymiękam. Mój mnie by zabił gdyby zobaczył ile dźwigam Zobacz załącznik 875820
Ewka ty się wstrzymaj jeszcze trochę, bo jeszcze masz jakieś 3 tyg do terminu, może Misia jeszcze nie jest gotowaHyhy powiedzialam mezowi ze jak nie chce mi dac spermy ,to bede robic wszystko zeby juz ze mnie wyszla bo mnie mega boli..
Jakie ładne te krzesełka do karmienia [emoji7] fajnie jak będziemy już kupować takie rzeczy [emoji16]Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Wg OM mam na 27.07 Wiki nie czekala na termin z USG,wiec jak juz mowilam wszystko sie moze zdarzyc podsumowanie idealne i zgodne z moim stanem hyhy poprostu mam to w dupie ktory to jest tydz.Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6
Heh. I to jest podsumowanie.
Ja czekam na doktora właśnie. Rejestratorka powiedziała że lepiej sprawdzić wszystko więc wyjęła już dokumenty i czekam na gina. Chociaż jak mówiłam ktg lepsze niż ostatnio A ledwo na nogach chwilami stoję...