reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Super, bardzo fajnie się prezentuje i faktycznie ma dobre "parametry" ( pasy itp...). Poszperam na necie, poszukam ofert sprzedaży tego krzesełka. Dziękuję. :-)

Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Woooow ile ty tego masz [emoji16] wszystko sama kupowałaś czy podostawałaś coś? [emoji16]

Czemu literowke? Dobrze napisalam ;) jak nic sie nie zacznie to moze mi gin cos powie w czwartek..
Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6
Jeden ch.j jak to jest,boli mnie coraz bardziej..
Heh. I to jest podsumowanie.
Ja czekam na doktora właśnie. Rejestratorka powiedziała że lepiej sprawdzić wszystko więc wyjęła już dokumenty i czekam na gina. Chociaż jak mówiłam ktg lepsze niż ostatnio A ledwo na nogach chwilami stoję...

Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Jakie ładne te krzesełka do karmienia [emoji7] fajnie jak będziemy już kupować takie rzeczy [emoji16]

reklama
Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6

Heh. I to jest podsumowanie.
Ja czekam na doktora właśnie. Rejestratorka powiedziała że lepiej sprawdzić wszystko więc wyjęła już dokumenty i czekam na gina. Chociaż jak mówiłam ktg lepsze niż ostatnio A ledwo na nogach chwilami stoję...
Wg OM mam na 27.07 ;) Wiki nie czekala na termin z USG,wiec jak juz mowilam wszystko sie moze zdarzyc ;) podsumowanie idealne i zgodne z moim stanem hyhy poprostu mam to w dupie ktory to jest tydz. :p ;)

Ciekawe co ci powiedza.. trzymam kciukasy ;)

Do góry