oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Tak ,dokladnieA Twój syn Filip, prawda? Tak jak mój będzie miał na imię [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ,dokladnieA Twój syn Filip, prawda? Tak jak mój będzie miał na imię [emoji14]
Może u Karoliny w piwnicy nie śmierdzi ?Nie będzie Ci śmierdział wózek jak będzie stał w piwnicy? Ja nie cierpię zapachu piwnicy, takiej stęchlizny [emoji16]
Klaudia codziennie piszesz o nowych objawach , nie męczy cię to ? [emoji39]Czemu "" , powinnaś się cieszyć. Może coś się rozkręca , pomału ale jednak
![]()
Dziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]Może u Karoliny w piwnicy nie śmierdzi ?
Albo jej się podoba ten zapach ?
Skoro będzie trzymać w piwnicy to przecież na pewno ma dobry powód [emoji106][emoji106]
Ja balabym się trzymać w piwnicy ze względu na możliwość występowania mysz , no ale. Nie każdy musi mieć taką piwnice z super myszami albo ktoś może lubić myszy - ja nie [emoji23][emoji23] Klaudia codziennie piszesz o nowych objawach , nie męczy cię to ? [emoji39]
Zapomnij na chwilę że jesteś w ciąży , zaboli to zaboli a jak zacznie się poród na pewno tego nie przeoczysz [emoji8]
A inne rzeczy nie powinny cię martwić jesteś już w bezpiecznym tygodniu także nawet jak mała wyskoczy to będzie dobrze :*
Ucz się od Ewki ona jest mistrzynią nieprzejmowania się i dobrze , wyjdzie na tym lepiej jak ty bo ciągłym myśleniem i tak nic nie zrobisz a jedynie stresujesz małego szkraba [emoji57][emoji57]
No to bardzo Dobrze . Bo imię jest piękne ale zdrobnienie ' Malwa ' trochę groźne [emoji23]Nie zdrabniająznajomi mówią Malwina, rodzice, babcie Malwinka [emoji16]
Fuj ja mam jakąś traumę związana z myszami .. naprawdę boje się panicznie mysz i to nie słabnie .. boje się nie raz że zemdleje na widok tego okropnego stworzenia, nawet mam koszmary z myszamiDziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Hyhyhy a ja mam w piwnicy myszy.. i w garazu tez...i wozek trzymam w domu i chyba nie ma tam myszy
![]()
Ja nie, w ubieglym roku mielismy rodzinke w kuchni.. z 5 ich bylo skubane przez balkon weszly.. lapalismy je zywolapka i wypuszczalismy daleko od domuFuj ja mam jakąś traumę związana z myszami .. naprawdę boje się panicznie mysz i to nie słabnie .. boje się nie raz że zemdleje na widok tego okropnego stworzenia, nawet mam koszmary z myszami
Malwa to piekny kwiat [emoji7]No to bardzo Dobrze . Bo imię jest piękne ale zdrobnienie ' Malwa ' trochę groźne [emoji23]
Ja znów musiałam walczyć żeby nie mówili do mnie ' Kara ' ale i tak są dwie osoby co tam mówią [emoji23]
Bo ty to lubisz dziwne stworzonka , takie że ja się wzdrygam . Swoją drogą napisałaś wcześniej że dałaś ogórka swiniakowi. Mówiłaś o mężu ? Bo akurat wszystkie reszki które dziwnie smakuja zjada mój mąż [emoji23] a ja nie pamiętam czy masz świnkę jakaś czy coś [emoji57]Ja nie, w ubieglym roku mielismy rodzinke w kuchni.. z 5 ich bylo skubane przez balkon weszly.. lapalismy je zywolapka i wypuszczalismy daleko od domua jakie slodkie byly [emoji173] pozniej szafki odsunelismy i wymylam wszystko.. w szafkach tez
teraz slyszalam w sypialni ale chyba w ocieplenie sie wdarly i tam gniazda buduja bo takie chrobotanie bylo w elewacji na naszym poziomie mieszkania
![]()
Nieeee no co tyyy.. [emoji23] mowilam o swince morskiejBo ty to lubisz dziwne stworzonka , takie że ja się wzdrygam . Swoją drogą napisałaś wcześniej że dałaś ogórka swiniakowi. Mówiłaś o mężu ? Bo akurat wszystkie reszki które dziwnie smakuja zjada mój mąż [emoji23] a ja nie pamiętam czy masz świnkę jakaś czy coś [emoji57]