reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zadzwoniłam na izbę przyjęć okazuje się ze tylko Kopernika i Ujastek mogą mnie przyjąć bo mam za młoda ciąże, tam nie szło się dodzwonić, bo u nich zawsze młyn, wiec postanowiłam zadzwonić do swojego ginekologa na urlopie hehe, mam sprawdzać do niedzieli czy mi się nie nasilają skurcze i ewentualnie dzwonić w niedziele to się będziemy umawiać, stwierdził ze śmiało mogę do niego dzwonić, z tego wszystkiego aż mnie przestało wszystko bolec heh, ja się urodziłam w 34tyg wiec może to dziedziczne... najlepsze jest to ze nie pracuje, nie mam dzieci ani za dużych obowiązków, leżę i ze tak powiek kwicze i i tak złe, a byłam 2 tyg temu u ginekologa i było wszystko książkowo
W razie czego możesz przecież podjechać do tych szpitali które wymieniłaś bez dzwonienia wcześniej. Muszą Cię na IP przyjąć.

Jest prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_20180629_180452.jpg
IMG_20180629_180431_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180629_180452.jpg
    IMG_20180629_180452.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 275
  • IMG_20180629_180431_1.jpg
    IMG_20180629_180431_1.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Nie wiem nie umiem rego wytłumaczyć . Mam jakaś wewnętrzna blokadę . Mam płaskie brodawki może dlatego wmawiam sobie , ze będę miała od samego początku pod górkę.
Tez mam plaskie,nie mam takich wyntli od ciezarowki [emoji23] moja mala ssala jak cholera ;) wystarczy dobrze ulozyc sutka ,scisnac miedzy dwoma palcami i ulozyc w jej buzi, a sama zacznie ciagnac.. nie martw sie, a cycek to bliskosc z dzieckiem na poczatku ;) zobaczysz ze taki sutek dla dziecka nie jest problemem [emoji9]

Do góry