oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A może my musimy pić melisę na lepszy sen i na uspokojenie przy okazji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziewczyny szalejecie [emoji23]A no tak zapomniałam
O rany ! To ja będąc w 36 skończonym będę w prawie 38 ! [Emoji23] hahaha
Oooo melisa. Lubiłam pić przed 28 TC. Ale jak wylądowałam w szpitalu bo miałam słabe ruchy to się bałam , że to od herbaty. Że mi dziecko uspokaja za bardzo i więcej się nie napilam. Ale ostatnio mnie coś nerwy szarpią, spać nie mogę to może jedna dziennie taka słaba powinnam się napićA może my musimy pić melisę na lepszy sen i na uspokojenie przy okazji
Jeszcze dwa dni i będę w 40 jak tak dalej pójdzie !! [Emoji23]Oj dziewczyny szalejecie [emoji23]
Jedna dzienna nie zaszkodzi a pomoże ciekawe czy taka do wody jak się żuci więcej listków to też będzie działać jak tak parzona .. ja to mam w ogródku melisę i miętę ale nigdy nie wiem które jest które i zawsze dodaje to i toOooo melisa. Lubiłam pić przed 28 TC. Ale jak wylądowałam w szpitalu bo miałam słabe ruchy to się bałam , że to od herbaty. Że mi dziecko uspokaja za bardzo i więcej się nie napilam. Ale ostatnio mnie coś nerwy szarpią, spać nie mogę to może jedna dziennie taka słaba powinnam się napić
Dwa dni przed datą porodu nawet się wstrzelił małyAle miała super szybki poród życzę nam takich porodów
Gratulacje dla sąsiadów w terminie urodziła?
Mój węch ostatnio świruje niestety i czuje wszystko czasem to ciężko ulica iść bo śmierdzi wszystkim [emoji39]Mi nie od początku ciąży taki sam [emoji16]
Mnie też po 5 budzą ruchy, także już nie śpię [emoji23][emoji23]Ja tak mam od 3 miesięcy.. bezsenność...potem tysiąc razy chodzę siku, po 5 budzą mnie ruchy dziecka, a finalnie o 8 jestem już na nogach [emoji4]
Zawsze śmieszą mnie teksty..."wyśpij się na zapas, bo teraz możesz"[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się właśnie nie raz zastanawiam co oznacza częste sprawdzanie szyjki. Lepiej gmyrac mniej jak więcej żeby nic nie pobudzac ale tzn ile ? Sama myślałam że co tydzień jest źle ale z drugiej strony jak leżą dziewczyny u nas w szpitalu to przychodzi poniedziałek rano i większość dostaje wezwanie na sprawdzanie szyjki [emoji39] chyba nie robili by czegoś , co by szkodziło.. no nie wiem tego się pewnie nie dowiem [emoji6]Nie, szyjki nie, ale dlatego, że nawet nie pytałam, bo w sumie tyg temu mialam mierzona i była 4,2 cm a nie chciałam za często, bo to szkodzi
Ja od roku mam auto i czuje roznice zawsze wspolczulam babkom z wozkami przepychajacymi sie miedzy ludzmi. A jak byly 2 wozki a miejsce na 1 to musialy sie krecic z miejsca na miejsce, zeby ludzi wypuscic...Ja przed ciaza, wszędzie jeździłam, do pracy na zakupy itd. Zreszta swojego auta nie mam Teraz im dalej tym mniej, z dzieckiem i wózkiem tez nie mam zamiaru wybierać się na wycieczki autobusem [emoji14] a jak będę wracała do pracy to musze kupić jakies autko
Hej Ewka cieszę się że u ciebie dobre wiadomościHej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowe ktg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej