E
Ewka34
Gość
Dlatego nie patrze na termin z usgEwka to jest mała różnica te kilka dni [emoji14]
U mnie w karcie ciąży są dwie daty jedna z om a druga z USG . Ja chodzę do luxmedu więc zdarza się do różnych lekarzy. I pytałam dwóch o to dlaczego w okienku na datę z USG nic nie mam wpisane. To się dowiedziałam że jeśli jest różnica z USG w pierwszym trymestrze co do miesiączki do tygodnia to się liczy OM. dopiero powyżej tygodnia różnicy używa się terminu z USG.
Też właśnie mi to nie odpowiada bo ja mam cykle 4 dni dłuższe tak też wychodziło z USG no i wiem kiedy była przyjemność [emoji23][emoji23] ale pogodziłam się z tym i po prostu używam terminu z OM [emoji14]
Ale może i są tacy lekarze co jeśli nawet kilka dni różnicy między om i USG to liczą USG .. nie wiem [emoji14]
No i nie ma co teraz patrzeć na termin porodu co do USG z teraz bo teraz to dzieciaki rosną indywidualnie [emoji4] Po tym paczku i hot dogach nie wiadomo Ania ile będzie teraz [emoji23][emoji23] trzymam kciuki za twój poniedziałek [emoji106][emoji106]