reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja poszalalam...dosłownie mówiąc, bo przy tej mojej szyjce coś więcej niż pranie graniczy chyba z chorobą psychiczną... Ale nie mogłam patrzeć na syf, bo była u mnie moja mama z psem jak mąż w delegacji był...I wszędzie pełno klakow i śladów łapek. To odkurzylam powolutku i pozmywalam podlogi lekko... do tego dwie pralki, bo ma teraz lac 4 dni... ale wszystko robilam powolutku i czuje się świetnie. Mam tyle energii,że chętnie bym poszła przebiec 10 km...mam ochotę jeszcze posprzątać łazienkę i szafę u syna...Ale pokaże, żeby szyjka nie zwariowala:)

No odpoczywaj już szalona Ty!! [emoji86][emoji87] wiem o czym mówisz, bo ja nieraz jak się wkręcę w coś to nie ma zmiłuj xd

reklama
Później Was nadrobie kobitki, tylko szybka informacja :)
Jestem po wizycie u gina, szyjka bez zmian, powiedziała że widać, że się oszczędzałam. W związku z tym, że to już 34 tydzień skończony, to mogę się więcej ruszać :) nie szaleć, ale mogę iść na krótki spacer, do biedronki na zakupy itp. Odstawić nospę, zostać tylko przy magnezie :)

Mały waży ok 2500g, znowu wyszedł o 5 dni starszy, więc kawał chłopa.

Natępna wizyta 6 lipca, a kolejna byłaby 23 lipca. Ale ginka powiedziała, że niewiadomo czy jeszcze się spotkamy, bo mogę się już do tego czasu rozpakować [emoji14]

Super wieści ;)

O, to spory ten Wasz synek [emoji4][emoji4] super, jak to brzmi [emoji847][emoji85]

Powiem Wam szczerze, a raczej napisze:D że uzalezniacie:) pomimo, że dołączyłam późno, bo zaangażowałam się tylko w temacie krótkich szyjek, to i tak ciągle staram się być Na bieżąco co u Was:D:D fajne są takie miejsca jak te:) tyle ekstra babeczek w jednym miejscu...:D

Dokładnie tak, podzielam opinie w 200 % [emoji7][emoji173]️[emoji182]

reklama
Do góry