G
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja sobie kiedyś zrobiłam brwi ale nic nie mówiłam. Nie sądziłam , żeby to było ważne , żeby wiedział i tak siedzi patrzy i nagle mówi. : Ładne kochanie sobie rzęsy zrobiłaś haha. Nie ważne , że nie rozróżnia , ważne , że zauwazyl
Hahahha kochany [emoji16][emoji2]
miloscwczasachpopkultury
Ciemny blond siwych jeszcze nie widac
Tez mam naturalny ciemny blond [emoji56]
Anulaa88
Jakie maleństwo[emoji7]
E
Ewka34
Gość
Moja mama bedzie miec 3-cią wnuczke a rodzice meza 8 wnuczkeU nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
miloscwczasachpopkultury
U nas miała być Nadia ale nie udało mi się namówić mojego. Ale na Helenę tez się nie zgodziłam [emoji23]. .. będzie Sonia [emoji38]
Bardzo ładne imię
G
gosc12
Gość
To kornelka będzie w centrum uwagiU nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
Moi teściowie też będą poraz pierwszy raz dziadkami, poraz drugi we wrześniu. Moja mama już ma jedną wnuczkę, córkę mojego brata. Zaraz będzie u nas a w grudniu znowu u brata
Maljan
Oczy mi się zaszkliły [emoji173]<3 Kochana mamo! Jeszcze mnie nie widzisz, ale ja jestem bardzo blisko Ciebie. Słyszę jak bije Ci serduszko, jak rozmawiasz z tatą i jak śmiejesz się z jego żartów. Czuję ciepło od Ciebie i czuję smak jedzenia, które zjadłaś. Wiem, że mnie kochasz, bo mi to mówisz, gdy głaszczesz mnie przez swój brzuch. Kochana mamo, ja też Cię kocham. Pewnie czasami myślisz, że to nieprawda, bo słyszę jak mówisz "ała", gdy się dużo ruszam. Nie gniewaj się na mnie, ale to takie fajne, że mogę sam ruszać rączkami i nogami. Bo wcześniej nie mogłem, chociaż bardzo chciałem. A teraz już tyle potrafię! I to dzięki Tobie kochana mamo i dzięki Tobie tato... bo odważyliście się dać mi życie!!! <3
G
gosc12
Gość
Coraz bliżejU mnie 42
reklama
miloscwczasachpopkultury
Zobacz załącznik 869520 Wzięłam się i ja za pranie, dobrze ze suszarki zabrakło
Hohoh to teraz powodzenia z prasowaniem i układaniem [emoji2]
Ja jestem wniebowzięta, że już dosłownie to wszystko mam za sobą. Dziś tylko wieczorem zamówimy fotel rozkładany do pokoiku małej, materac, 2 x stanik do karmienia, kocyk, klin do łóżeczka i w lipcu ostatnie zakupy i koniec