reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]

Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]

Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]

Dziewczyny może któraś z was wie :) jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
No to możesz jechać właśnie do sklepu, kupić cukinie i zrobić obiad :D

Co do nocnych zmian, nie pomogę, bo nawet nie wiedziałam o takim czymś :)

reklama
Aaaaa ja tez chce [emoji173]️ Ale Ci dobrzeee :)
My może pojedziemy któregoś dnia jak będzie ciepło na plaże do Holandii, ale to nie to samo co polskie morze. Tęskni mi się :( kiedyś co roku jeździłam, a odkąd wyjechałam za granice to juz wcale...
A czym się różni holenderskie od polskiego ? :)
Ja byłam nad polskim i tylko się wkurzalam bo pogoda co chwilę zmienna , piasek który wszędzie wchodził i zimna woda. Jak w Holandii jest gorzej to ja dziękuję :)
Hahahaha co za sen [emoji23] już myślisz o tym żeby być po ciąży i zabezpieczać się przed kolejną [emoji23]

Btw istnieją tabletki anty, które można brać przy kp prawda?
A nie słyszałaś mądrości że podczas kp nie można zajść w ciążę ?
Spróbuj tej metody [emoji6] może akurat spotkamy się za rok na sierpniowych mamach [emoji23]

Sen był jakiś głupi bo ja nawet nie myślę o tabletkach i nie zamierzam z nich korzystać [emoji6] nie wiem skąd to się wzięło w mojej głowie

Aaaaa ja tez chce [emoji173]️ Ale Ci dobrzeee :)
My może pojedziemy któregoś dnia jak będzie ciepło na plaże do Holandii, ale to nie to samo co polskie morze. Tęskni mi się :( kiedyś co roku jeździłam, a odkąd wyjechałam za granice to juz wcale...
A od siebie daleko masz nad polskie morze? Z tego co wiem, to Niemcy często podróżują nad polskie morze, chyba tam w okolice Świnoujścia?

A czym się różni holenderskie od polskiego ? :)
Ja byłam nad polskim i tylko się wkurzalam bo pogoda co chwilę zmienna , piasek który wszędzie wchodził i zimna woda. Jak w Holandii jest gorzej to ja dziękuję :)
Nie wiem, bo jeszcze nie byłam [emoji23] ale polskie ma swój klimat, do tego mam mnostwo pięknych wspomnień ❤️

Nie wiem, bo jeszcze nie byłam [emoji23] ale polskie ma swój klimat, do tego mam mnostwo pięknych wspomnień [emoji173]️
U mnie w sumie tylko wspomnienia :)
Jakoś nie poczułam uroku polskiego morze :(
Wtedy to był pierwszy wyjazd mój i mojego chłopaka . Chodziliśmy za rączki przytulalismy się w wodzie itp .. ale następny większy wyjazd był już jako mąż i żona i robiliśmy dokładnie to samo i było jakoś bardziej urokliwie :) to było już greckie morze gdzie była ciepła woda , pogoda fajna i nie było wszędzie piasku [emoji23]

reklama
Powodzenia przy goleniu :)
Mi ostatnio poszło wyjątkowo dobrze , a golilam się po omacku .. aż byłam zaskoczona [emoji57]
Daj później znać jak po wizycie :)
Ja bez lusterka to już nie próbuje☺
Hm ja to w sumie nie wiem, bo jeśli mi libido nie spadnie po porodzie to mogę być już przypadkiem w drugiej ciąży z wylotem pewnie na sierpień [emoji57][emoji57] [emoji23]

Hahahaha co za sen [emoji23] już myślisz o tym żeby być po ciąży i zabezpieczać się przed kolejną [emoji23]

Btw istnieją tabletki anty, które można brać przy kp prawda?
Moja kuzynka zaszła w trzecią ciążę od razu bo myślała , że karmiąc piersią nie zajdzie. I takim sposobem ma dwoje dzieci z jednego roku ☺

Do góry