reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak, skraca. Lekarz kazał mi leżeć i wstawać tylko do łazienki, więc o wyjeździe nawet z nim nie rozmawiałam, bo to wiadomo nie ma mowy [emoji14]

My w przyszłym roku to na 100% gdzieś pojedziemy, a może jeszcze w tym roku się uda :) w październiku bym chciała gdzieś na kilka dni, a na sylwestra w góry gdzieś w trójeczkę :)
A no to zostało Ci tylko odpoczywanie :)
Ja tak myślę, czy lepiej za rok czy za dwa. Czy w przyszłe lato, Alicja nie będzie jeszcze za malutka żeby gdzieś dalej jechać na tydzień na przykład. A mi się marzy spokojny sylwester tylko z K. W domu, z malutka za ścianą w łóżeczku ❤️

reklama
Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos :p
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620

Super waga i dobrze, że z szyjką wszystko okej :)

Śliczne spodeneczki i skrzynka tez piękna [emoji7]

Nie otwieraj okna [emoji16]To jest obiad szpitalny?Ja tam jadłam makrelę wędzona całą ciążę[emoji16]Może się uda![emoji8] będziesz próbowała brać magnez na te twardnienie? Piękna waga [emoji16] to odpoczywanie cię czeka[emoji8]
Tak to jest obiad szpitalny. Na jedzenie tu nie można narzekać. Wiadomo, że zdarzają się też takie niezbyt dobre rzeczy jak np wczoraj..ryz z sosem i jakby takim mielonym mięsem i do tego sałata z vinegretem ale większość rzeczy jest na prawdę dobra.

Myślałam , że 3cm to normalna długość. Byle by się nie skracała tyle cm na mniej niż tydzień.. a już kupiłaś wszystko z wyprawki ? To może spakuj dla spokojnej głowy twojego ;) wiesz jak to jest z facetami. Później zapomnij o połowie i będziesz się dodatkowo stresować. :)
Hehe :D to jeszcze Cię prasowanie czeka :) ostatnio tak sobie myślałam , że szkoda , że ja już nic nie mam do prasowania bo tak mi się to spodobało :) ale na szczęście już jest wszystko gotowe bo teraz bym nie miała jak tego zrobić. I dziękuję sobie , że taka byłam narwana z zakupami, z torbą itp. to przynajmniej mogę odpoczywać spokojnie :) u Ciebie też szybko zleci. A kazał Ci lekarz leżeć ? Czy normalnie funkcjonujesz ?

Po weekendzie będę wszystko prasować i układać i odłoże sobie co do szpitala. Jeszcze muszę parę rzeczy zamówić z allegro ale to już nie będą artykuły pierwszej potrzeby, rogal do karmienia, klin do łóżeczka, dodatkowe tetry i coś tam jeszcze. Jeszcze z apteki parę rzeczy też.

Dzisiaj mnie bardzo łapały kłucia w kroku jak wracałam z córką z przedszkola. Co parę kroków takie ukłucie jakby mi ktoś kołek ostry w psiochę wkładał. Bolało dosyć. W domu po obiedzie trochę poleżałam to przeszło. Gin nie mówił mi nic żeby się jakoś wyjątkowo oszczędzać. Ale dzisiaj te kłucia mnie trochę wystraszyły. A jutro idziemy na wesele. Może do północy wytrzymam.

Ja nie lubię się z tym bawić. Poczekam na mojego :D on dokładnie obiera od każdej najmniejszej ości. Kroi cebulę, jajko, przyprawia i mogę jeść łyżkami :D:D
Smacznego :)

Właśnie ta w biedronce jest taka jakby łatwiejsza do ogarnięcia, bo masz taki kawałek za 4-5 zł i na pół robię zawsze go i mało jest wtedy do wyciągania i babrania się :D

Dziękuje [emoji5]

reklama
Ty taki wcześniaczek jesteś ? [Emoji5]
Ojej. Nie wiedziałam ❤️
Niom:)
Dzisiaj po raz pierwszy wychodzę sama!!! Tzn. bez obstawy męża[emoji16]idę ze znajomymi z pracy, posiedzieć gdzieś w Katowicach w pubie[emoji16] Czuję się, jakbym szła na pierwszą randkę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16] trzymajcie kciuki[emoji16]
Miłego wieczoru:)

Do góry