reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To fajnie , że masz jeszcze siłę :)
Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany :)
Dzięki takim atrakcjom szybciej Ci zleci do końca miesiąca ;)

No siła jest na spacerki, leżenie na plazy i zajadanie rybki, gofrów i lodów amerykańskich hah ;)
Dokładnie tak, nim się obejrzę to będzie już 1 lipca i 35 dni do terminu

reklama
Aaaa dziewczyny.. powiedzialam ostatnio mezowi ze chcialabym aby byl przy porodzie.. co prawda nie na dole a przy mojej glowie ;) zaczal sie wykrecac hyhy bylo widac ze sie wystraszyl [emoji23] ale bedzie przy mnie ;) nie puszcze go do domu,czy do pracy.. nie chce byc sama tam jak przy corce :) powiedzialam mojej mamie,a ta swoje.. ze to obrzydliwe i ze ble i ze zna malzenstwa ktore sie rozstaly bo maz byl przy porodzie itd powiedzialam jej ze to moja decyzja i ze tez znam malzenstwa gdzie sa dalej razem pomimo ze maz byl przy porodzie.. juz jej nie poslucham.. mam swoj rozum :)
Wiesz może mama chce cię uchronić od tych gorszych rzeczy co się jednak zdarzają. Sama słyszałam o dwóch przypadkach w rodzinie gdzie po prostu facet potem miał szacunek do kobiety ale widząc to wszystko nie chciał kolejnego dziecka i brzydził się uprawiać seks. Ale sama się zdecydowałam , bo tak jak piszesz mamy swoje rozumy [emoji16]

Spokojnie ;) znam mojego meza ;) on poprostu spanikowal bo nigdy nie widzial takiego czegos ;) ale tez juz wspominal o pepowinie ;) takze luz..poza tym nie wiem jak to bedzie z moja padaczka ,wiec wole zeby byl przy mnie ;) on nawet przychodzi do mnie do ubikacji,gdy za dlugo jestem,sprawdzic czy wszystko gra ;) tylko moja mama go straszy ze to obrzydliwe itd.. on bedzie bardziej spanikowany niz ja.. ale to jest ten moment na ktory warto czekac.. :D pozniej bede miec z niego polew :D

Mój też jeszcze nie widział :D
Ale mówił , że oglądał filmiki z porodu i oglądał zdjęcia jak wyglądają dzieci Zaraz po. dziwiłam się ale w sumie to dobrze. Niech się przyzwyczaja do widoków :D
A my się chyba boimy oboje tak samo. On udaje twardego ale w środku , ładnie powiem .. robi kupę w majtki. [Emoji23] ja tym bardziej :D
A ty ze względu na swoją padaczkę nie musisz mieć CC ? Co jeśli stanie ci się tak podczas porodu ? :/

Wiesz może mama chce cię uchronić od tych gorszych rzeczy co się jednak zdarzają. Sama słyszałam o dwóch przypadkach w rodzinie gdzie po prostu facet potem miał szacunek do kobiety ale widząc to wszystko nie chciał kolejnego dziecka i brzydził się uprawiać seks. Ale sama się zdecydowałam , bo tak jak piszesz mamy swoje rozumy [emoji16]
Dlatego nie chce aby zobaczyl moja cipke taka ogromna okrwawiona ,chce zeby trzymal mnie za reke byl przy mojej glowie
. ;) tez slyszalam o takich parach :p ale juz na tyle znam mojego meza ze wiem co robie :D tzn chyba wiem..

reklama
Do góry