madziula92
Fanka BB :)
Ja zamawialam na allegro tez w podobnej cenie jak dobrze pamiętamSmoczki aventa w Rossmann mają wyprzedaż po 17.99 2szt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamawialam na allegro tez w podobnej cenie jak dobrze pamiętamSmoczki aventa w Rossmann mają wyprzedaż po 17.99 2szt
Ja mam z podgrzewaczem 2w1A kupujecie sterylizatory?[emoji16]
Ja mam 2szt aventu. Używałam dady przy chłopakach były dobre. Teraz też kupiłam 4op i babydream.Ile macie smoczków dla dziecka?
Co myślicie o chusteczkach z dady? Widziałam w biedronce za 19.99 7x72 szt
Mam jeden mały i dwa normalne. Ale nie pomyślałam , że może nie chcieć z tej firmy a wszystkie są z LoveliIle macie smoczków dla dziecka?
Co myślicie o chusteczkach z dady? Widziałam w biedronce za 19.99 7x72 szt
To jeszcze nie jest koniec on potrafi do 21-22 przyjmować cały czas jest w poczekalni 5 -6 kobiet a wolę być wcześniej bo jeszcze coś kuma a później po tylu godz to nie wiem czy on coś jarzy
Właśnie przyszła mi paczka z apteki gemini i zamówienie ok tylko dali mi różową gruszkę do nosa...
Dorzucili też 3 próbki kremu na cellulit
Ja muszę zamowic gruszkę różowa bo wszedzie u mnie w sklepach są niebieskie
Ja kupiłam bo byłam akurat a plus przesyłka to zawsze by mnie drożej wyszłoJa zamawialam na allegro tez w podobnej cenie jak dobrze pamiętam