reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hyhy dokladnie.. ja w tyg, kiedy sie dowiedzialam o ciazy ,dostalam awans na troszke wyzsze stanowisko i jeszcze kierownika pytalam o nadgodziny i deklarowalam ze bede napewno :D a pod koniec tyg przynioslam zaswiadczenie o ciazy [emoji23]
Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)

Ja miałam dwa takie mocne skurcze od jakiś 2 tygodni no masakra, ostatni dwa dni temu..a brałam dwie tabletki magne b6 forte :D ostatnio gin mi przepisał aspargin i biorę jedną aspargin i dwie tabletki magnezu..a powiedz mi dalej tak jakby boli Cię ta łydka? mnie wczoraj dalej bolała od tego skurczu..dziś jest lepiej troszkę
No wlasnie nie boli jakos ulozylam noge i szybko przeszlo ,wiec nie dopuscilam aby mnie mocno bolalo..

Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)
Dokladnie :p jak juz jedne byly to wiemy ze stac nas na ponowne ;)

Ja miałam dwa takie mocne skurcze od jakiś 2 tygodni no masakra, ostatni dwa dni temu..a brałam dwie tabletki magne b6 forte :D ostatnio gin mi przepisał aspargin i biorę jedną aspargin i dwie tabletki magnezu..a powiedz mi dalej tak jakby boli Cię ta łydka? mnie wczoraj dalej bolała od tego skurczu..dziś jest lepiej troszkę
Też biorę asparaginu 1 i bagb6 dwie :)
A od skurczu czasem bolała mnie łydka do kilku dni. Czasem po 5 jeszcze czulam

A mi skonczyla się umowa 31 października a 4 listopada zaszłam w ciążę :p
Mogli mnie przytrzymać miesiąc , bym przynajmniej macierzyńskie dostała :D
Chociaż z drugiej strony jak tak myślę, to całe szczęście , że już nie pracowałam tam będąc w ciazy. Mogłabym się nabawić choroby i dziecku na pewno by coś było nie tak. W takich warunkach pracowalam.

reklama
no mnie tak bolało że szok..na samym początku nie wiedziałam co się dzieje, bo nigdy przed ciążą nie miałam takich skurczy ;/
Ja miałam , częściej niż w ciazy.
W ciągu tych 8 miesięcy miałam może z 3 razy. Ale też bardzo bolesne. Jak by Ci się zdarzaly to naciągaj palce stóp , stopę , w swoją stronę. W momencie poczujesz ulgę :)

Do góry