G
gosc12
Gość
O takie coś mi chodziło, super też muszę się zaopatrzyć
Ja mam między innymi tego typu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O takie coś mi chodziło, super też muszę się zaopatrzyć
Ja mam między innymi tego typu Zobacz załącznik 865008 Zobacz załącznik 865009 Zobacz załącznik 865010 Zobacz załącznik 865011 Zobacz załącznik 865012
To byl taki inny bol.. trudno to opisac.. a pozniej poszly mi wodyDziewczyny a skad wiedzialyscie, ze zaczyna sie wlasciwa akcja porodowa i trzeba jechac do szpitala? Bo mojej siostry znajoma miala prywatna polozna, wieczorem dzwonila do poloznej, ze ma skurcze. Polozna kazala jej isc spac. Rano pojechala do szpitala i zaraz urodzila. Dlatego sie zastanawiam jak to zrobic, zeby jak najdluzej przeczekac w domu a jak najmniej spedzic czasu w szpitalu z drugiej strony nie wszystkie kobiety zdaza dojechac do szpitala przed akcja...
No i gdy poszly mi wody to jeszcze sie uszykowalam,ogolilam itd i pojechalismyDziewczyny a skad wiedzialyscie, ze zaczyna sie wlasciwa akcja porodowa i trzeba jechac do szpitala? Bo mojej siostry znajoma miala prywatna polozna, wieczorem dzwonila do poloznej, ze ma skurcze. Polozna kazala jej isc spac. Rano pojechala do szpitala i zaraz urodzila. Dlatego sie zastanawiam jak to zrobic, zeby jak najdluzej przeczekac w domu a jak najmniej spedzic czasu w szpitalu z drugiej strony nie wszystkie kobiety zdaza dojechac do szpitala przed akcja...
Kilka osób zamawiało rzeczy od sprzedawcy Świat Dziecka na allegro. Powiedźcie mi czy jak zamawiałyście kilka/kilkanaście rzeczy to koszt wysyłki np kurier był jednorazowy?
Pytam bo kiedyś się nadziałam własnie na allegro z tymi płatnościami
Nie balas sie ze zacznie główka wychodzic?No i gdy poszly mi wody to jeszcze sie uszykowalam,ogolilam itd i pojechalismy
Dziewczyny a skad wiedzialyscie, ze zaczyna sie wlasciwa akcja porodowa i trzeba jechac do szpitala? Bo mojej siostry znajoma miala prywatna polozna, wieczorem dzwonila do poloznej, ze ma skurcze. Polozna kazala jej isc spac. Rano pojechala do szpitala i zaraz urodzila. Dlatego sie zastanawiam jak to zrobic, zeby jak najdluzej przeczekac w domu a jak najmniej spedzic czasu w szpitalu z drugiej strony nie wszystkie kobiety zdaza dojechac do szpitala przed akcja...
Serce mi wali, aż widzę w oczach jak pulsuje. Duszno mi i ciężko oddychać, w skrajnych przypadkach jest mi bardzo słabo. Ja przy98 jeszcze w miarę. Ale jak już mam tę ponad 100 to jest masakra.
Powiedz lekarzowi o tym. Moja mama mi mówiła że czasem wysokie tętno może powodować stany przedrzucawkowe. I lepiej to skonsultować z lekarzem.
U mnie to najprawdopodobniej wina anemii. Chociaż z synem w ciąży miałam jeszcze większą i się tak nie czułam.