reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przeglądalam dzisiaj po raz ktorys torbę do szpitala i tak myślę czy krótki rekaw body też jednak zabrać na pobyt w szpitalu .. czy lepiej długi tylko . Bo ja muszę mieć swoje ciuszki
Była u mnie położna ostatnio i dopytywałam ją jak ubierać maluszka i podobno najważniejsze żeby przeciągu nie było. jak nie ma przeciągu , jest gorąco to maluszek może leżeć w body z krótkim rękawem tylko wiadomo trzeba sprawdzać jak ma zimne rączki albo nóżki to go ubieramy

reklama
Przeglądalam dzisiaj po raz ktorys torbę do szpitala i tak myślę czy krótki rekaw body też jednak zabrać na pobyt w szpitalu .. czy lepiej długi tylko . Bo ja muszę mieć swoje ciuszki

Ja bym wzięła, tak na wszelki wypadek, bo może być upał duży to żeby dziecka nie przegrzewać. Wiadomo jak są przeciągi to można ubrać czapeczkę i przykry tetrą, ale nie widzę potrzeby żeby zaparzac dziecko w długim body.

Ja bym wzięła, tak na wszelki wypadek, bo może być upał duży to żeby dziecka nie przegrzewać. Wiadomo jak są przeciągi to można ubrać czapeczkę i przykry tetrą, ale nie widzę potrzeby żeby zaparzac dziecko w długim body.
Tak myślę że 2 body wezmę jednak na krótki rekaw , mało miejsca zajmuje a zawsze będzie pod ręką gdyby było bardzo gorąco . Myślę że przeciągu nie będzie tam na oddziale jak są takie maleństwa :) :)

Tak myślę że 2 body wezmę jednak na krótki rekaw , mało miejsca zajmuje a zawsze będzie pod ręką gdyby było bardzo gorąco . Myślę że przeciągu nie będzie tam na oddziale jak są takie maleństwa :) :)

Ja tam gdzie będę leżała to każdy ma swój pokój osobny, jest łóżko dla mnie, stolik, fotele dwa, przewijak, kran itd i drzwi sobie będę zamykała z korytarza żeby nie było przeciągu i tyle :)

Robicie jakieś zapasy obiadowe do zamrażarki na jakieś kilka pierwszych dni? Ja dziś tak pomyślałam,że chyba warto zrobić bo ja na pewno będę zaaferowana i zmęczona po powrocie ze szpitala a D. pewnie też będzie chciał pomóc mi i posiedzieć z nami niż stać przy garach. Pomijam, że będzie miał dwa psy do ogarnięcia jeszcze.
Jak bym mieszkała u siebie już to może i bym nad tym pomyślała. Ale tu u mamy nie ma miejsca w zamrażarce nawet na woreczek z pietruszką a co dopiero na obiady :D ale myślę , że nie będzie problemu z obiadem. Ja nastawie zupę bo lubię gotować a mama zrobi drugie na dwa dni i przeżyjemy :)

reklama
Upralam dywan na dworze na mokro szczotką i z mężem się pokłóciłam bo mówi że jestem nie normalna żebym leżała ...i tak mnie zdenerwowal że oblałam go całego wodą z węża :DD jak splukiwalam dywan na trzepaku .. :D :D dywan tylko 2na 3 m a miał problem jakbym dywany z całej wsi wyprała..
Martwi się o Ciebie :) gorzej jak by narzekał , że odpoczywasz i kazał iść prac jeszcze z innych pokoi :D wiec faceta masz kochanego :)

Do góry