reklama
Hejka Dziewczyny, też zaczynam tą ciąże z nadprogramowymi kilogramami. Także teraz muszę się ostro kontrolować ale powiem szczerze,że do tej pory uwielbiałam słodkie ,a teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Co do ciśnienia, to w domu miałam książkowe ale u lekarza zawsze podwyższone Dlatego miałam pomiary dopiero po wizycie gdy dowiadywałam się,że wszystko okej Co do wyprawek, to ja też nie szaleje. W pierwszej ciąży kupowałam dopiero po 34tyg. A teraz,to chyba tylko będę musiała dokupić pieluchy bo mam wózek, fotelik ,łóżeczko i mase ubrań.
P
pralinka92
Gość
@KatiNails to super ze z dzidzią wszytsko dobrze :*
@czarna_jagoda no będę miała pomocnice elegancką bardzo chciała mieć rodzeństwo, nawet list do Mikołaja napisała ze pod choinkę chce lego i brata a ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży hehe
Co do ciuszków to na razie tylko oglądam tak samo jak wózki ale w pierwszej kolejności musimy zmienić auto bo do mojego wózek nie wejdzie hehe także zapowiada się sporo wydatków
@czarna_jagoda no będę miała pomocnice elegancką bardzo chciała mieć rodzeństwo, nawet list do Mikołaja napisała ze pod choinkę chce lego i brata a ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży hehe
Co do ciuszków to na razie tylko oglądam tak samo jak wózki ale w pierwszej kolejności musimy zmienić auto bo do mojego wózek nie wejdzie hehe także zapowiada się sporo wydatków
cabanianka
Aktywna w BB
Witam@monika121326 ja na Ujastku będę rodzic. Tam rodziłam za pierwszym razem i byłam zadowolona.
Ja też z okolic Krakowa i też będę rodzić na Ujastku,ostatni poród październik 2013 wspominam bardzo przyjemnie.Ale ja mam termin na 3.08
P
pralinka92
Gość
Cudnie!!! Ciekawe jak u mnie bedzie W srode po poludniu sie dowiem
@Aegi na którą godzinę masz wizytę w środę?
czarna_jagoda
Fanka BB :)
bardzo chciała mieć rodzeństwo, nawet list do Mikołaja napisała ze pod choinkę chce lego i brata a ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży hehe
Haha jaka aparatka [emoji5] ja mojego apetyt nie pytam bo coś ma fazę na 'nie' i to by była najpewniej jego odpowiedź odnośnie chęci posiadania rodzeństwa. [emoji5]
P
pralinka92
Gość
Haha jaka aparatka [emoji5] ja mojego apetyt nie pytam bo coś ma fazę na 'nie' i to by była najpewniej jego odpowiedź odnośnie chęci posiadania rodzeństwa. [emoji5]
O ja dzieciaki uwielbiam
Kasiula8989
A tak z innej beczki myślicie już nad imionami ?
Nasz synek to Marcelek
A teraz nie wiem mąż chciałby Jasia a ja nie mam pojęcia...
Dziewczynka Pola albo Zosia a mąż nie ma pojęcia [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nasz synek to Marcelek
karorek
Imiona temat rzeka, te ktore mi sie podobaja sa tak oklepane, ze masakra. Podoba mi sie Hania, Natalka, Marysia, a chlopak nie mam pojecia, moze Oskar.A tak z innej beczki myślicie już nad imionami ?
Nasz synek to Marcelek
reklama
A tak z innej beczki myślicie już nad imionami ?
Nasz synek to Marcelek
Dziewczynka Helenka (typ męża) Ala (typ sześciolatka aktualnie zakochanego w przedszkolnej koleżance) a mój typ to Basia albo Jagódka
Jeśli chodzi o imię dla chłopczyka to nie mam ani jednego
Jakoś tak mam przeczucie że to babeczka