Lustysia
Fanka BB :)
Oby dobrze służył, a kolor tez nam się spodobał, bo nie jest taki standardowyWidać , że konkretny i kolor jaki cudowny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby dobrze służył, a kolor tez nam się spodobał, bo nie jest taki standardowyWidać , że konkretny i kolor jaki cudowny
To dopiero jak pojedziesz ze skurczami to zrobią CC ? Nie możesz się umówić na wcześniejsze wykonanie ?
Z tego co pamietam ze studiów to każda rana szarpana gorzej się goi od rany ciętej. W tym przypadku jak krocze pęka to jest rana szarpana, wiec nie byłabym przekonana, że szybciej się zagoi. Na pewno duży wpływ mają czynniki osobnicze, technika i jakość zszycie i wiele innych rzeczy. Ja w razie czego wole być jednak nacięta jak miałabym popękać już wcześniej sobie o tym myślałam. Ale może uda się uniknąć i jednego i drugiego [emoji16]
To jest super w CC. Że wiesz na jaki dokładnie dzień masz być przygotowanaNie no jak sie zdecyduje 100% na cięcie to napewno sie umowie z lekarzem jak bedzie mial dyzur czy jak On tam zdecyduje. Mam do Niego pełne zaufanie, pierwsze cięcie tez On robil
To jest super w CC. Że wiesz na jaki dokładnie dzień masz być przygotowana
Dziękuje opinie zadowolonych klientow są najcenniejsze, bo to co tam mówią producenci czy sprzedawcy to tez nie wszystko. Wiadomo oni zachwalają z jak najlepszej strony, ale przedstawiają same plusy, o minusach już nikt nie wspomniMoja Przyjaciółka ma ten fotelik i jest z niego bardzo zadowolona, wiec myśle, że Wy tez będziecie [emoji16]
I kolor piękny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tzn szykuje Ci się cc?Zobacz załącznik 864181 Jestesmy po wizycie i trzecim badaniu prenatalnym . Astrid wazy 1400 g, jest w 50 centylu , jestesmy w 29 tygodniu ciąży , ułożenie poprzeczne zmieniło sie w miednicowe. Dzidziuś bardzo zasłaniał sie rekami , ale ze zdjecia ktore mamy wyglada jak tatuś
Ja na część pytań odpowiedziałam przy okazji ktg na którym byłam pod koniec a na resztę to już jak do porodu poszłam.Zobacz załącznik 864222Zobacz załącznik 864223
Wstawiam zdjęcia jeszcze raz gdyby tamtych nie było widać, bo często mówicie, że się nie ładują moje zdjęcia a to plan porodu, może któraś będzie ciekawa
Jak mały nietoperz☺ mój mnie dzisiaj tak wali po pęcherzu , że zastanawiam się czy się czasem nie przekręcił nogami w dół. Ale po żebrach też mnie kopie. Ja już nie wiem.. dobrze , że w poniedziałek mam wizytę to go podejrzę co on tam kombinujeU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.
To tym bardziej na kiedy masz termin ? Bo chyba dwa tygodnie wcześniej już trzeba wykonać żeby akcja się nie zaczęła ?No i podejrzewam, ze tak bedzie bo nie wiem czy ten ból znow bym przezyla haha
Do tego mam nadciśnienie wiec raczej tak
Nie dziwię się ..Moja kumpela popekala cala w tzw słoneczko... nie mogla usiąść chyba z dwa miesiące masakra. Jej córka ma 7 lat a Ona ma do dziś taką traumę że nie chce wiecej dzieci:/
To tym bardziej na kiedy masz termin ? Bo chyba dwa tygodnie wcześniej już trzeba wykonać żeby akcja się nie zaczęła ?