Lustysia
Fanka BB :)
Oby dobrze służył, a kolor tez nam się spodobał, bo nie jest taki standardowyWidać , że konkretnyi kolor jaki cudowny
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby dobrze służył, a kolor tez nam się spodobał, bo nie jest taki standardowyWidać , że konkretnyi kolor jaki cudowny
![]()
To dopiero jak pojedziesz ze skurczami to zrobią CC ? Nie możesz się umówić na wcześniejsze wykonanie ?![]()
Z tego co pamietam ze studiów to każda rana szarpana gorzej się goi od rany ciętej. W tym przypadku jak krocze pęka to jest rana szarpana, wiec nie byłabym przekonana, że szybciej się zagoi. Na pewno duży wpływ mają czynniki osobnicze, technika i jakość zszycie i wiele innych rzeczy. Ja w razie czego wole być jednak nacięta jak miałabym popękaćjuż wcześniej sobie o tym myślałam. Ale może uda się uniknąć i jednego i drugiego [emoji16]
To jest super w CC. Że wiesz na jaki dokładnie dzień masz być przygotowanaNie no jak sie zdecyduje 100% na cięcie to napewno sie umowie z lekarzem jak bedzie mial dyzur czy jak On tam zdecyduje. Mam do Niego pełne zaufanie, pierwsze cięcie tez On robil![]()
To jest super w CC. Że wiesz na jaki dokładnie dzień masz być przygotowana![]()
DziękujeMoja Przyjaciółka ma ten fotelik i jest z niego bardzo zadowolona, wiec myśle, że Wy tez będziecie [emoji16]
I kolor piękny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tzn szykuje Ci się cc?Zobacz załącznik 864181 Jestesmy po wizycie i trzecim badaniu prenatalnym . Astrid wazy 1400 g, jest w 50 centylu , jestesmy w 29 tygodniu ciąży , ułożenie poprzeczne zmieniło sie w miednicowe. Dzidziuś bardzo zasłaniał sie rekami , ale ze zdjecia ktore mamy wyglada jak tatuś![]()
Ja na część pytań odpowiedziałam przy okazji ktg na którym byłam pod koniec a na resztę to już jak do porodu poszłam.Zobacz załącznik 864222Zobacz załącznik 864223
Wstawiam zdjęcia jeszcze raz gdyby tamtych nie było widać, bo często mówicie, że się nie ładują moje zdjęciaa to plan porodu, może któraś będzie ciekawa
Jak mały nietoperz☺ mój mnie dzisiaj tak wali po pęcherzu , że zastanawiam się czy się czasem nie przekręcił nogami w dół. Ale po żebrach też mnie kopie. Ja już nie wiem.. dobrze , że w poniedziałek mam wizytę to go podejrzę co on tam kombinujeU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.![]()
To tym bardziejNo i podejrzewam, ze tak bedzie bo nie wiem czy ten ból znow bym przezyla haha
Do tego mam nadciśnienie wiec raczej tak![]()
Nie dziwię się ..Moja kumpela popekala cala w tzw słoneczko... nie mogla usiąść chyba z dwa miesiące masakra. Jej córka ma 7 lat a Ona ma do dziś taką traumę że nie chce wiecej dzieci:/
To tym bardziejna kiedy masz termin ? Bo chyba dwa tygodnie wcześniej już trzeba wykonać żeby akcja się nie zaczęła ?
![]()