Anulaa88
Fanka BB :)
To się nazywa all inclusive [emoji16][emoji16]Dziewczyny!! Jest jeszcze lepiej jak przedtem .. domowe spa . Może któraś chętna ? ale mam ubaw Zobacz załącznik 863104
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się nazywa all inclusive [emoji16][emoji16]Dziewczyny!! Jest jeszcze lepiej jak przedtem .. domowe spa . Może któraś chętna ? ale mam ubaw Zobacz załącznik 863104
To Ci polecę tę stronkęJa już ciasto pięke moim domownikom na sobotni podwieczorek zobaczymy co wyjdzie bo przepis z netu już nie raz się przejechalam ale lubię eksperymenty i nie lubię piec w koło tego samego
Ja przez tę pogodę nie mam ochoty na nic. Teraz przeszła burza, powietrze się odświeżyło, to mogę posiedzieć, ale i tak mam cały czas wrażenie, że zaraz się uduszęHehe właśnie też się zastanawiam dlaczego tak nikt się nie odzywa upały chyba tak dają w kość..i nie ma siły na nic ja właśnie sprzątam, później do rodziców pojadę, bo mają przyjechać bliźniaki od siostry, a wieczorem może przejadę się do pepco i rossmanna
Czego facet nie zrobi żeby udobruchać żonęKurde dziewczyny moi rodzice ostatnio się jakoś nie dogadują, dziś rano nawet słyszałam jakieś podniesione głosy.. a przed chwilą tata się pyta czy przyjdziemy na obiad jak mama wróci z pracy [emoji33] no i teraz czuję jak schabowe pachną mi tu na górze .. matko [emoji33] pierwszy raz w życiu ojciec zrobił obiad . Możecie sobie wyobrazić jak bardzo jestem zaskoczona . Ah ci faceci
Ale chyba nikt nie napisał nam tutaj, w którym tygodniu ta dziewczyna była?Jeju, ale kruszynka.. malutka jak na ten tydzień [emoji17] oby wszystko było okej. Ale teraz przerażona jestem skoro mogły już tak wcześniej wody odejść. Tym bardziej za 2 tyg jadę w pełni przygotowana nad morze na każda ewentualność.
Bylo napisane ze fb sierpniowkiAle chyba nikt nie napisał nam tutaj, w którym tygodniu ta dziewczyna była?
Chyba niekoniecznie. Chyba może być ciąża bezproblemowa i mogą też nagle wody odejśćA ja myślałam, że to z szyjką jest związane[emoji85][emoji85][emoji85] no nic.. oby wszystko było ok!
Z tego co widzę to 28+3 więc wydaje mi się że duże dziecko jak na ten okresBylo napisane ze fb sierpniowki
Dziewczyna napisała na Facebooku że miała jakaś infekcje :/ już druga urodziła przez to dziadostwoChyba niekoniecznie. Chyba może być ciąża bezproblemowa i mogą też nagle wody odejść
No tak ale sierpniówka sierpniówce nierówna może być zarówno w 32tc jak i w 28tc. A to spora różnica jeśli chodzi o wagę dzidziusiaBylo napisane ze fb sierpniowki
No o to mi właśnie chodzi. 28+3 to spory dzidziuś i takZ tego co widzę to 28+3 więc wydaje mi się że duże dziecko jak na ten okres Dziewczyna napisała na Facebooku że miała jakaś infekcje :/ już druga urodziła przez to dziadostwo
A tego to nie wiedzialam bo nie mam fb [emoji23]Z tego co widzę to 28+3 więc wydaje mi się że duże dziecko jak na ten okres Dziewczyna napisała na Facebooku że miała jakaś infekcje :/ już druga urodziła przez to dziadostwo