reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj znów gorąco a rano było tak faknie chłodno i trochę podał deszcz u mnie . Byłam na zakupach i na szmatkach i kupiłam parę rzeczy za łącznie 27 zł i jestem zadowolona , sukienka dla mnie , koszula w owieczki 2 rozmiary większa zakrywa pupę więc do porodu ją wezmę żeby w razie co nie ubrudzić nowych . Dla synka 3 koszulki i dla dzidzi body , spodenki legginsy z mieciutkiego materiału co wygląda jak jeans , polspioszki i spodenki na teraz i takie większe na pozniej . Uwielbiam takie zakupy za grosze :D
Teraz będę leżeć odpoczywac i nadrabiac forum :DZobacz załącznik 863066 Zobacz załącznik 863067 Zobacz załącznik 863068 Zobacz załącznik 863069 Zobacz załącznik 863070

No to niezłe łowy [emoji5][emoji7][emoji7]

Za wiele jeszcze nie napisala, tyle ze dzidzius wazy 1275g i wody odeszly w czwartek

Jeju, ale kruszynka.. malutka jak na ten tydzień [emoji17] oby wszystko było okej. Ale teraz przerażona jestem skoro mogły już tak wcześniej wody odejść. Tym bardziej za 2 tyg jadę w pełni przygotowana nad morze na każda ewentualność.

Ciekawe, czy miała wcześniej jakieś problemy... wody tak chyba bez przyczyny same nie odchodzą?[emoji852] Musiała mieć skróconą szyjkę...
Chyba właśnie odchodzą też niezalnie od szyjki. Ja raz miałam duże upławy byłam na izbie i pomimo tego że szyjka była długa i zamknięta to lekarz zastanawiał się czy to rzeczywiście nie są wody

Dziewczyny dziś spuchły mi nogi .. w domu nie mamy miski ..a że mój mąż jest Januszem pomysłów to mam przyjemność czytać wasze wypowiedzi jak królowa na krzesełku w łazience :D
IMG_20180602_160526.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_160526.jpg
    IMG_20180602_160526.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 356
reklama
Do góry