reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj znów gorąco a rano było tak faknie chłodno i trochę podał deszcz u mnie . Byłam na zakupach i na szmatkach i kupiłam parę rzeczy za łącznie 27 zł i jestem zadowolona , sukienka dla mnie , koszula w owieczki 2 rozmiary większa zakrywa pupę więc do porodu ją wezmę żeby w razie co nie ubrudzić nowych . Dla synka 3 koszulki i dla dzidzi body , spodenki legginsy z mieciutkiego materiału co wygląda jak jeans , polspioszki i spodenki na teraz i takie większe na pozniej . Uwielbiam takie zakupy za grosze :D
Teraz będę leżeć odpoczywac i nadrabiac forum :DZobacz załącznik 863066 Zobacz załącznik 863067 Zobacz załącznik 863068 Zobacz załącznik 863069 Zobacz załącznik 863070

No to niezłe łowy [emoji5][emoji7][emoji7]

Za wiele jeszcze nie napisala, tyle ze dzidzius wazy 1275g i wody odeszly w czwartek

Jeju, ale kruszynka.. malutka jak na ten tydzień [emoji17] oby wszystko było okej. Ale teraz przerażona jestem skoro mogły już tak wcześniej wody odejść. Tym bardziej za 2 tyg jadę w pełni przygotowana nad morze na każda ewentualność.

Ciekawe, czy miała wcześniej jakieś problemy... wody tak chyba bez przyczyny same nie odchodzą?[emoji852] Musiała mieć skróconą szyjkę...
Chyba właśnie odchodzą też niezalnie od szyjki. Ja raz miałam duże upławy byłam na izbie i pomimo tego że szyjka była długa i zamknięta to lekarz zastanawiał się czy to rzeczywiście nie są wody

Dziewczyny dziś spuchły mi nogi .. w domu nie mamy miski ..a że mój mąż jest Januszem pomysłów to mam przyjemność czytać wasze wypowiedzi jak królowa na krzesełku w łazience :D
IMG_20180602_160526.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_160526.jpg
    IMG_20180602_160526.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Do góry