Kasiula8989
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia na wizycieA ja dzisiaj wizyta u lekarzatrzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Do tej pory jakoś mniej mnie te wizyty stresowaly... Dobrze, że nie muszę czekać do popołudnia
![]()
Wyglądasz cudownie [emoji8]2h pozowania, padam na twarz, ale było warto [emoji7]Zobacz załącznik 862499
TrzymamyA ja dzisiaj wizyta u lekarzatrzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Do tej pory jakoś mniej mnie te wizyty stresowaly... Dobrze, że nie muszę czekać do popołudnia
![]()
Ja chodziłam na szkołe rodzenia, już skończyliśmy. Nie martw się, o oddychaniu to było może z 10 min na 10h zajęćDzień dobry wszystkim,
Ja wczoraj na kolację pojadłam guacamole a w nocy to myślałam że mi przełyk wypali. Pierwszy raz miałam zgage i to aż taka..
Te co spodziewają się pierwszego dziecka, wszystkie chodzicie na szkole rodzenia? Ja niestety nie mogę chodzić bo muszę leżeć, i zastanawiam się czy dam radę urodzić? Czy położne podczas porodu będą mi mówić jak mam mniej więcej oddychać itd?
Dzień dobry wszystkim,
Ja wczoraj na kolację pojadłam guacamole a w nocy to myślałam że mi przełyk wypali. Pierwszy raz miałam zgage i to aż taka..
Te co spodziewają się pierwszego dziecka, wszystkie chodzicie na szkole rodzenia? Ja niestety nie mogę chodzić bo muszę leżeć, i zastanawiam się czy dam radę urodzić? Czy położne podczas porodu będą mi mówić jak mam mniej więcej oddychać itd?
Ja nie chodziłam na szkołę ani razu przy 1 ciąży i wierz mi dasz radę położne zawsze mówię jak oddychać kiedy nie przec itd więc nie stresuje się tylko delektuj się koncami ciąży bo jak już dzidziuś będzie na świecie "wywali" dotychczasowe życie do góry nogami ....jak jesteście razem w domku z facetem to spedzajcie jak najwięcej czasu razem bo później ciężko o przytulanki zwłaszcza na początku jak jesteśmy zmęczone ciągłym karmieniem wstawaniem w nocy itd.Dzień dobry wszystkim,