Paulana
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 862328 Hejka, podczytuje was z samego rana - od jakiegos czasu budzę sie codziennie o 4 rano i ciężko mi zasnąć . Juz jesteście tak swietnie zorganizowane - pokoiki, wózeczki , torby spakowane , ja jestem w czarnej ... mam ubranka , ale nawet nie mam pokoiku ani komody gdzie je pochować . Stanowczo mam zbyt szybkie tempo życia i zbyt duzo obowiązków a czas tak szybko leci . Ostatni raz na usg byłam w 22 tygodniu , nie wiem ile mała od tamtej pory przybyła na wadze, nie wiem jak lezy . Zapisałam sie na wizytę na wtorek to bedzie 29 tydzień i 1 dzień . Nie wiem czy wam pisałam ze skręciłam tez druga nogę i to poważniej niz pierwsza - za duży pośpiech , za duzo sie dzieje i takie skutkia to moje zdjecie z wczoraj o 5 rano prasowałam karton ubrań na sesje zdjęciowa nowej kolekcji . Ściskam was mocno !!!
Nie przejmuj się ja też jestem w tyle i też jestem poddenerwowana z tego powodu. Niby wszystko mam ale w kartonach, workach. W sobotę będę miała składana duża szafę i wtedy dopiero po zwolnieniu się komody będę mogła się zabrać za szykowanie kąta dla małej, pranie, prasowanie. Wtedy też dopiero wyjdzie czego nam brakuje tak naprawdę
Także pociesz się że mam tak samo a z ciążą ciut dalej