karkula309
Fanka BB :)
Tego co pamiętam to pomiędzy sernikPomiedzy jest krem nie? Pracochlonny placek ale swiwtnie wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego co pamiętam to pomiędzy sernikPomiedzy jest krem nie? Pracochlonny placek ale swiwtnie wyglada
Po godz jest wyższy pułap niż 90Eh.. odebrałam właśnie wyniki z glukozy z laboratorium i mam nadczczo 82 mg/dl, po godzinie 90 mg/dl, a po dwóch 133 mg/dl.. a już patrząc na po godzinie miałam nadzieje, ze będzie ok a tutaj taki wysoki wynik, wiec na bank jest cukrzyca ciążowa, która w poniedziałek lekarz potwierdzi. Dziewczyny i co dalej? On do dietetyka od cukrzycy ciążowej wysyła na wizytę żebym dobrała dietę czy jak?
Masakracja a tak miałam nadzieje, ze się obędzie bez tego
Może być dobry ja ostatnio wsuwalam piernik był taki dobry . I po dwóch kawałkach dowiedziałam się że to piernik z marchwi w życiu bym nie pomyślała [emoji33]Ja chyba 3 razy w zyciu pieklam. Raz mi wyszlo ciasto 2cm i to w keksowce, takze nie pojedlismy drugi raz zakalec a trzeci brownie z kaszy jaglanej i to akurat wyszlo tylko mi nie smakowalo jakos nie wyobrazam sobie zeby deser fit byl dobry
O kurcze .. wygląda pysznieCo do ciast to ja kiedyś nie umiałam ale odkąd piekę korzystając z moich wypieków nie ma przepisu który by się nie udal polecam
Co do dekoracji to moja siostra zawodowo robi torty więc coś mi tak udało się podszkolić od niej ale do jej poziomu mi bardzo daleko. Ale taki tort robiłam mojej 5 latce niedawno
Zupy szparagowej nie lubię ale z wody z bułką tarta pychotka. Tak samo bob jako w zupie nie cierpię ale z bułką tarta juz takZupa szparagowa z ziemniaczkami i koperkiem.. szparagi z wody z bulka tarta.. mniammmm