Anulaa88
Fanka BB :)
Śliczna fotka [emoji7][emoji7][emoji7] mega!!!!Cześć dziewczyny ja juz po wizycie 24+5 malutka ma 32 cm i waży 789gram. Wyniki krzywej w normie naczczo 87. po godz 120 a po dwóch 95. Tylko morfologia niebardzo wyszła lekarz powiedział że mam początki anemi także mam brać żelazo 2 razy dziennie po 1 tabl. Czy któraś z was też ma początki anemi? Szyjka długa i zamknięta a malutka leży główka w dół.
Kocyk przefajny[emoji4] podobno są super jakościowo[emoji4]Taki piękny kocyk dostałam od koleżanki [emoji7] z La Millou [emoji7] minky w rzeczywistości jest miętowe Zobacz załącznik 854822
Ja też jestem tego zdania, że to rzecz mega przydatna. Teraz byłam przeziębiona i sama się inhalowałam[emoji16]Zbędna nie zbędna. U nas się przydał. Inhalacje pierwsze miał jak miał 4 miesiące.
A są dzieci które nie daj Boże i w wieku kilku tygodni łapią oskrzela czy płuca i inhalator jest niezastąpiony.
Śpię w każdej możliwej pozycji[emoji4] oprócz brzucha, bo nigdy nie spałam [emoji16] najbardziej lubię na prawym boku[emoji4] I oczywiście wiem, że kiedyś się mówiło że lepiej na lewym...Śpicie na plecach?
Ja jak się kładę na boku to mały zaczyna szaleć i boję się że go gdzieś gniotę a zaś nie wiem co z tym spaniem na plecach jedni twierdzą że nie powinno się drudzy zaś że to nie ma znaczenia..hmm
Tak mi wygodnie i tak śpię[emoji16]